2777
2789
اااا ماهم احتمالا ابان میریم هوا سرد نبود؟ خدا خیرشون بده خوب راه اومدن

جایی که ما رفتیم صبح تا قبل از غروب افتاب خوب بود افتاب که رفت یخ زدیم ولی تحمل کردم

عروسیمم که قندیل بستم تو باغ🤣

حالا شمام صحبت کنید شاید راه اومدن

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم برای طرز فکرت..که فقط جون خودت برات عزیز هست.‌. متاسفم کاش راه شمال بسته بشه شماها به گند نک ...

منم متاسفم برای شما که میری تو خیابون

میری بانک میری سرکار میری در مغازه

اصلا برات متاسفم که داری تو این شرایط زندگی میکنی

بابت حرفش سپردمش به خدا

خووت رو ناراحت نکن حتما اون دوستمون بخاطر کرونا مشکلاتی براش پیش اومده که عصبیه...شما اهل کجایی؟؟

سلام مهربونا میشه ازتون خواهش کنم دعا کنید همسرم کار خوب گیرش بیاد تا اینقدر خسته نباشه انشالله تنش سلامت باشه،خدایا یعنی میشه منم معلم شم...برای سلامتی خانوادم و پسرم که یه عمل سخت در راه داره صلوات میفرستی حالا برای خودت و آرامشی که از دعا کردن واسه من بهت رسید صلوات...از هر دستی بدی از همون دست میگیری  ممنون میشم برام دعا کنید حتما خدا تورو هم به آرزوهات میرسونه💓💓💓خدایا به من و همسرم توانی بده که هیچوقت تورو از یاد نبریم و راضی به رضای تو باشیم........
خوشبخت بشی عزیزدلم همه اینا خاطره شده پس😍😍

اره خیلی راستی ناهارشونم با ما بود هم عروسی هم فرمالیته

عروسی هم پول اژانسشونو دادیم 

ولی بچه های خوب بودن کلی بهمون خوش گذشتو خندیدیم

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
برو بابا.....گفتم تا سرتون بیاد یعنی نمی فهمید کورونا چیه؟؟؟؟؟؟؟گفتم بگیر ؟؟؟حرف نزار تو دهن من دعا ...

چرا اینقد عصبانی هستی دوستم.من بد متوجه شدم مهربون

سلام مهربونا میشه ازتون خواهش کنم دعا کنید همسرم کار خوب گیرش بیاد تا اینقدر خسته نباشه انشالله تنش سلامت باشه،خدایا یعنی میشه منم معلم شم...برای سلامتی خانوادم و پسرم که یه عمل سخت در راه داره صلوات میفرستی حالا برای خودت و آرامشی که از دعا کردن واسه من بهت رسید صلوات...از هر دستی بدی از همون دست میگیری  ممنون میشم برام دعا کنید حتما خدا تورو هم به آرزوهات میرسونه💓💓💓خدایا به من و همسرم توانی بده که هیچوقت تورو از یاد نبریم و راضی به رضای تو باشیم........

عزیزم من با اون خانوم موافق بودم که میگفت چرا میخوایند کلیپ بگیرین ولی وقتی میبینم شما هیچ جشنی نگرفتی فقط همین کلیپ براتون میمونه میگم اینم هست وواقعا آدم نمیدونه چیکارکنه وبین دوراهی میمونه بعد عروسی هم که فکرنکنم جالب باشه کلیپ گرفت😕

یه دوستی توی نی نی سایت نوشته بود من به چای کیسه ای میگم تی بگ ویه قدم به مهاجرت نزدیک شدم پس من چی بگم اینقدر این چند وقته سرما کشیدم به هردلیل واقعا ناحقیه که اروپا یاکانادا نصیبم نشه😕😕😒😣😢  هرچی فکرمیکنم میبینم انگار فقط آهنگ پیشواز همراه اول قیمتش فقط ثابت مونده بودوگرون نشده بود که اونم شد 😕😌مار ازراسو بدش میاد هرجا میرود بااو روبرو میشود درستش اینه دیگه نبینم کسی بگه پونه ها😜چون یارپوز یه کلمه چند معنایی ترکی هست هم به معنای پونه ونعناع وهم راسو که دهخدا به اشتباه ترجمه کرده.    حرف بی عمل حرف نباشد عالم بی عمل مردنباشد(شعرمن)