2777
2789
دوست ندارم تاپیک استارتر رو ببرم به حاشیه ولی خواهر مگه کرونا می گه چون اجتماعتون برا کلیپه من نمیا ...

نمدونم شما کیلیپ داشتی با نه ولی اجتماعاتی نداره با خود عروس دوماد نهاااینا میشن 4,5نفر :/ 

برو ب کارات برس 

آنهایی که قلب مان را آتش زدند...                               خود از بوی دود گلایه کردند...
دوست ندارم تاپیک استارتر رو ببرم به حاشیه ولی خواهر مگه کرونا می گه چون اجتماعتون برا کلیپه من نمیا ...

عامو کجای کاری ما تو این هفته 4تا عروسی دعوتیم تالار اونم تو مشهد بنفش از کرونااااااا😶نمیرم ولی میگم چقد پسر عموی شوهرم که عروسی گرفته😶😶😶😶😶

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خدایی این بخش حرفت درسته منم هموطنتم و نمی تونم منکر شم ولی آخه عروس و داماد که مجبور نیستن ت ...

عزیزم ما دیگه باید چیکار بکنیم واسه کرونا؟مراسم که نداشتیم مهمونی که نداشتیم یعنی حتی عکس و کلیپ هم حق ما نیست؟خدا وکیلی برای خودت هم بود همین رو میگفتی؟

من بدون هیچی دارم میرم سر خونه و زندگیم یعنی نباید یه کلیپ و چهارتا عکس بمونه برام؟

شوهر من خودش پزشکه پس کارش از روی جهل نیست این اتفاق دیگه برای ما تکرار نمیشه و کرونا هم حالا حالاها بین ما خواهد موند بحث حتی یک سال و دو سال نیست.

عذاب وجدان رو کسایی باید داشته باشن که میرن رستورانا و پاساژ و مسافرت غیرضروری.

عزیزم ما دیگه باید چیکار بکنیم واسه کرونا؟مراسم که نداشتیم مهمونی که نداشتیم یعنی حتی عکس و کلیپ هم ...

دقیققققققققا 

واقعا واسه عروس های الان من غصه میخورم که اینجوری میرن سر زندگی

دوست من هنوز بتده خدا عکساشم نگرفته همینجوری بی هیچی رفته...خیلی دوست داشتم عروسیشو ببینم من..

گلم خوبکاری کردی عکس انداختی حقت بوده.

اون خواهرشوهر بیشعور من که همه تعطیلات و اخر هفته ها میره مسافرت تو این کرونا و از تفریحش نمیزنه  باید خجالت بکشه نه شما... 

عزیزم ما دیگه باید چیکار بکنیم واسه کرونا؟مراسم که نداشتیم مهمونی که نداشتیم یعنی حتی عکس و کلیپ هم ...

اول عزیزم کرونا چندین سال با ما نیست نمیدونم اینو از کجا در میاریین

و اینکه میتونی بعد کرونا عروسی بگیری

من نمیگم الان عکس و فیلم نگیرین هااا با اون کاری ندارم گفتین مراسم نداریم به همین خاطر

❤Che khobe ke daramet

وایه ما رو قرارداد همه چیزو گرفته بووود ولی باز میگفت ارایشگر و خودروبرو ماشین و وسایل اتیش بازی وگل و جا برای گروه رو جدا بدید تازه اصرار داشت لباسم اون بگیره منم گفتم من قراره بپوشم تو اصن چیزی که دوست داریو شاید من دوست نداشته باشم خلاصه که به جز لباس بقیه رو ازمون گرفت البته خدایی هم از کارش راضی بودیما باسلیقه بوود ولی خوووب پول حسابی خورد ناهارم خودش داد از همون پولا برگشت هم از سر جاده خداحافظی کردن باهامون و رفتن اهان شبم قبل برگشت بردنمون رستوران هم بردنمون

دقیققققققققا  واقعا واسه عروس های الان من غصه میخورم که اینجوری میرن سر زندگی دوست من هنوز بت ...

اخه خیلی این کار زشته که عذاب وجدان تزریق میکنن به بقیه

شوهر من الان ۷ ماهه که درگیره تا اونجا که تونسته سانتر کرونا خدمت کرده خدا میدونه اندکی هم رو حقوقش اضافه نشده بعد حقش نیست یه صبح تا شب بره یه عکس و کلیپ بگیره برای عروسیش.

خدا میدونه من هنوز خونه مادرشوهرم نرفتم(خوزستانن) هنوز نمیدونم خونشون چه شکلیه پس قطعا ادمیم که رعایت میکنم.

امان از این اظهار فضل های بیجا.

اول عزیزم کرونا چندین سال با ما نیست نمیدونم اینو از کجا در میاریین و اینکه میتونی بعد کرونا عروسی ...

حتما شما از دکتر مردانی و وزیر بهداشت اطلاعاتت بالاتره.

شما همونایی هستید که فروردین میگفتید تا تیرماه بیماری ریشه کن شده.

این بیماری پاندمی شده عزیزم و میبینی که هر موجش از موج بعدیش شدیدتره و حالا حالا ها هم ادامه داره و باید همه یاد بگیریم چطور باهاش زندگی کنیم مدتی.

اخه خیلی این کار زشته که عذاب وجدان تزریق میکنن به بقیه شوهر من الان ۷ ماهه که درگیره تا اونجا که ت ...

کلا همه همینن افراط دارن تو همه چی...

من خودم ادمی بودم که اگه الان میخواستم شوهر کنم دق میکردم از ناراحتی اگه مراسم نداشتم...حالا که مراسم نگرفتین پس کلیپ و عکس حقتونه...خودمم کلیپ داشتم کلا ۳ نفر بودن با ما اونجا تو باغ و عمارت!! پس اجتماعی در کار نبوده ... واقعا خجالت رو باید کسایی که میرن مسافرت غیر ضروری و تفریحی میرن بکشن خیر خوشی نبینن ایشاله ‌...کرونام که حالا حالا ها هست...خوشبخت باشین انشاله خوت به همسرتون خیر بده 🌹

حتما شما از دکتر مردانی و وزیر بهداشت اطلاعاتت بالاتره. شما همونایی هستید که فروردین میگفتید تا تیر ...

نه عزیزم من فروردین ماه هم‌میگفتم تا پاییزز هم تموم نمیشه 

۱‌.۲ سال میتونه طول بکشه ولی چندین سال نمیکشه و هیچ بیماری چندین سال نمونده

❤Che khobe ke daramet
وایه ما رو قرارداد همه چیزو گرفته بووود ولی باز میگفت ارایشگر و خودروبرو ماشین و وسایل اتیش بازی وگل ...

ببین باز همون اول بگیرن ادم داغه میده😅ولی هی واسه هرچی پول میخوان ادم زورش میگیره.کاش همون اول یکجا میگرفت دیگه.

ببین خدایی این بخش حرفت درسته منم هموطنتم و نمی تونم منکر شم ولی آخه عروس و داماد که مجبور نیستن ت ...

بدبخت عروس و دومادا

میخواستن جشن بگیرن گفتن نه و همه تالارو بستن و گفتن خطر داره

از جشن عروسیشون گذشتن حالا چهارتا عکس و فیلمم نگیرن یادگاری داشته باشن؟؟؟؟

بعدشم اگه عروس و دامادا نرن آتلیه اونایی که تو آتلیه کار میکنن از کجا پول دربیارن؟؟

یکمی فکر کنید خواهشا