2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدبخت عروس و دومادا میخواستن جشن بگیرن گفتن نه و همه تالارو بستن و گفتن خطر داره از جشن عروسیشون گ ...

حالا اگه بریم تو زندگی شخصی خودشون کلی بیرون میرن کلی رستوران میرن بازار میرن دورهمی میرن...

بعد اسم کلیپ ما که ۵ نفر آدمن تو جنگل و دریا که فضا بازه اسمش شد اجتماعات.

عزیزم اسم کاربریت لیسانس _به _پزشکی یعنی چی میخوای بعدلیسانس تغییررشته بدی به پزشکی یایه باردیگه کنک ...

من ندادم عزیزم شوهرم داده

یه ازمونه جداست برای دانشگاه تهرانه

تو گوگل سرچ کن کامل شرایطش رو میاره

ببین خدایی این بخش حرفت درسته منم هموطنتم و نمی تونم منکر شم ولی آخه عروس و داماد که مجبور نیستن ت ...

عزیزم... عکس و کلیپ دیگه جیزی نیست الان این همه ادم میرن بانک  میرن شهردای هزار تا جای دیگه که تجمعاتش بیش از ۱۰ نفره ! کلیپ نهایت با عروس و دوماد بشن ۴ نفر ! این دیگه تجمع نیس تازه فضا ازاد و هوا جریان داره

همه همه کار میکنن زورشون رسیده ب عروس دامادا 

امیدوارم ان شالله تجربه کنی حس ما عروس ها رو به حق امام زمان 

الهی آمین الهی آمین

حالا اگه بریم تو زندگی شخصی خودشون کلی بیرون میرن کلی رستوران میرن بازار میرن دورهمی میرن... بعد اس ...

همه مثل شما می گن ما دو نفر ما سه نفر...یهو چند میلیون دور هم کورونا تشکیل شده .بیچاره شمالی ها

واقعا تو زمان اوج کورونا دارید می رید شمال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واسه یه کلیپ مسخره جونتون رو بزارید کف دست؟؟؟؟

بله😊

شما هم خواستی بیا

کاش ما هم شعور شما رو داشتیم و دست ازین مسخره بازیا برمیداشتیم.

بله😊 شما هم خواستی بیا کاش ما هم شعور شما رو داشتیم و دست ازین مسخره بازیا برمیداشتیم.

متاسفم برای طرز فکرت..که فقط جون خودت برات عزیز هست.‌.

متاسفم کاش راه شمال بسته بشه شماها به گند نکشید شمال رو.چقدر پرستار و دکتر فوت شدن بس نیست؟؟؟؟سر خانوادت بیاد تا بفهمی؟؟

۵۰۰ تومن برای چه مدت؟؟؟

سلام مهربونا میشه ازتون خواهش کنم دعا کنید همسرم کار خوب گیرش بیاد تا اینقدر خسته نباشه انشالله تنش سلامت باشه،خدایا یعنی میشه منم معلم شم...برای سلامتی خانوادم و پسرم که یه عمل سخت در راه داره صلوات میفرستی حالا برای خودت و آرامشی که از دعا کردن واسه من بهت رسید صلوات...از هر دستی بدی از همون دست میگیری  ممنون میشم برام دعا کنید حتما خدا تورو هم به آرزوهات میرسونه💓💓💓خدایا به من و همسرم توانی بده که هیچوقت تورو از یاد نبریم و راضی به رضای تو باشیم........
متاسفم برای طرز فکرت..که فقط جون خودت برات عزیز هست.‌. متاسفم کاش راه شمال بسته بشه شماها به گند نک ...

شوهر خودم پزشکه به اندازه کافی خدمت کرده 

زبونت لال عزیزم چرا سر خانوادم بیاد.

متاسفم برای طرز فکرت..که فقط جون خودت برات عزیز هست.‌. متاسفم کاش راه شمال بسته بشه شماها به گند نک ...

دعای قشنگی نکردی...😔😔

سلام مهربونا میشه ازتون خواهش کنم دعا کنید همسرم کار خوب گیرش بیاد تا اینقدر خسته نباشه انشالله تنش سلامت باشه،خدایا یعنی میشه منم معلم شم...برای سلامتی خانوادم و پسرم که یه عمل سخت در راه داره صلوات میفرستی حالا برای خودت و آرامشی که از دعا کردن واسه من بهت رسید صلوات...از هر دستی بدی از همون دست میگیری  ممنون میشم برام دعا کنید حتما خدا تورو هم به آرزوهات میرسونه💓💓💓خدایا به من و همسرم توانی بده که هیچوقت تورو از یاد نبریم و راضی به رضای تو باشیم........