2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا چطوری بوده؟

مثلا گفتم فلان چیز و میخام گفته باشه و دیگه یادش رفته یا گفتم پول بزار لازم دارم یادش رفته گفتم بریم اینو بخریم گفته جیزا واجب تر داریم😑و خیلی چیزا دیگه

این و ان هیچ مهم نیست چه فکری بکنن...غم نداریم بزرگ است خدای خودمان  

نامزد من یجوریه خودش زیاد نمی پرسه چیزی لازم داری یا نه ولی اگه یهو بگی پنج تومن بده میده

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

همیشه...چون اکثر مواقع نداره...مثلا دیشب رفتیم لباس گرم بگیرم واس بچم...بچمم کلی ذوق کرد که دوستش دارم بعد دیدیم گفت ۷۰ تومن گزاشتیم واومدیم...بچه هام گریه کنون اومدن بیرون از مغازه...

درخواست دوستی بدین گزارش میزنم...زندگی می کنم و برایش دلیل هم دارم :دوست داشتن تـــــــــــــــــو …

شکرخدا از بس دست ودل بازه ک کارتو بردارم خالیش کنم اصلا نمیگه چی خریدی؟ واسه چی خریدی!؟

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴
بستگی داره اگه داشت و نمیداد پوستشو میکندم😂😂

شوهرم رفته برا دکتر باباش ی شهر دیگه بعد قرار بود پول بفرسته برم خرید(حقوقشم تازه گرفته) بهش گفتم دید مبلغ زیاده گف معلوم نیس اینجا چقد خرج بشه بزا دفه بعد

خب البته حقم داشت خرج دکترو اینام زیاده ولی خب حرررصم گرفته

ما بعد عقد اولین دعوامون سر پول بود.میخواستم برم خرید گفتم واسم فلانقدر پول بریز گف واسه چی؟؟؟میخوای چکار.درحقیقت میخواست نده دعوا کردیم.یه روز قهر بودیم فرداش دید نمیشه ریخت

الانم درحدنیازو خرید میده ولی پس انداز نمیده.

منم مجبورم از سروته بزنم تا یه پس اندازی داشته باشم تامواقع ضروری محتاج کسی نشم وواقعا هم بدادم رسیده خیلی جاها