2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه اون موقع چکار میکردی ک الان نمیکنی😅

اون موقع سعی میکردم نقش زن خوب و قانع رو بازی کنم.چیزی لازمم بود نمیخواستم.شوهرمم بد عادت شده بود.بعد رویه رو عوض کردم.هرچی لازم بود میخواستم تقریبا یه مدت هرروز میرفتم خرید حالا نه خرید انچنانی ها ولی میرفتم.دیگه عادت کرد که منم پول لازم دارم.الان کارتش دستنه اصلا هم حساب کتاب نمیکنه.هر از چند گاهی هم منت میزارم سرش که من هیچی برا خودم نمیخرم هنش خرج دخترمون میشه😂

اگه داشته باشه خب میده خودت ناراحت شدی؟ شاید واقعا نداشته باشه

از وسطای مهر قرار شد اول این ماه پول بده برا خرید

بعد رفت بخاطر بیماری پدرش مسافرت کلا یادش رفت دوسه یاد اوری ک کردم گفت معلوم نیست اینجا چقد خرج بشه بزا دفه بعد

انقد حرصم گرفته البته خب حقم داشته تو اون موقعیت پول لازم میشه نمیدونم با ناراحتیم چکاز کنم⁦☹️⁩

الان پنج ماهه خونه پدرم هستم شوهر ذلیل شدم یه تومانی هم نمی ریزه خانمها تورو خدا برای خودتون پس انداز داشته باشیم من احمق پس انداز داشتم ولی شوهرم لازم داشت دادم بهش الان موندم

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭