2777
2789
عنوان

متنفرم از این جملات

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 62 پست
اخ که تو شاه لایکی 

قربانت💕

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
پول کشیدن نه ولی منم بعد 10 سال زندگی فهمیدم که این جمله درسته و همیشه مستقل بودن خوب نیستش

اره واقعا مرد پر رو میشه 

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منظور اینه که زنی که به خودش میرسه بقیه هم براش ارزش قاعلن چه ربطی داشت الان

به خودش میرسه اره نمیگیم که نرسه

ولی بعضیا دیگه مفت بری میکنن از این لحاظ میگم! خود زن بالاخره یه استقلالی باید داشته باشه 

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 
تو این جامعه خیلی سخته برای مردش کار نیست زن پیش کش

شغل های اینترنتی زیاد هست

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 

بنظر من بسته به همسرت داره.

یکی تا کمکش میکنی و بجایی میرسه .یکدفعه همه چیزو فراموش میکنه و شلوارش دوتا میشه

یکی هم خود همسرش با کمال میل براش خرج میکنه.

یکی هم باید به زور ازش پول کش بری

اما بعضی از مردا دوست دارن خانمشون خیلی خوشتیپ.و خوشگل موشگل کنه.اینو باعث سربلندی میدونه.اینجور مردا رو باید حسابی تو خرج بندازی

عشق چیست؟؟   شخصی به همسرش میگوید: من عاشق تو هستم،و بدون تو نمیتوانم زندگی کنم.اما این عشق نیست،گرسنگی است...شما نمیتوانید در آن واحد هم کسی را دوست داشته باشید هم بی تابانه نیازمندش باشید...عاشق واقعی کسی است که معشوقش را آزاد میگذارد تا خودش باشد..در عشق اجباری نیست..عشق یعنی امکان انتخاب  به معشوق دادن....برای آنکه چیزی یا کسی را بدست آوری ،،رهایش کن................ .  .......شما برای شاد بودن نیاز به  هیج مردی ،ندارین..این مخصوص بعضی خانمهای نی نی سایته که میگن چرا شوهرم بغل نمیکنه ،چرا کنارم نمیخوابه،شما اول خودتو قوی کن و بدون فقط بخدا و محبت خدا نیازی داری و بس.بعد ببین چطور شوهرت میجسبه بهت،یک جور قانون جذب هم هست😉 امتحان  کن😊خدایا شکرت که در تاریخ ۹.۹.۹۹. منم به حاجتم رسیدیم.و به چشم خودم معجزه اتو دیدم.شکرت.شکرت.شکرت.
اوناییکه اینومیگن از سر تجربه میگن شناهم ی روز بهش میرسین

من برعکسشم دیدم

زنه تنبل و بیکار ، شوهرش خسته شد ازش

از چه لحاظ میشه توضیح بدین

خوب من خیلی مستقل بودم و همیشه چیزایی که لازم داشتمو از پول خودم می خریدم 

حتی وسایل بچه و یا از سر کار میومدم خریدی چیزی بود 

اینطوری انگار به همسرم ثابت شده بود من خیلی قویم و تو شرایط سخت ازم انتظار زیادی داشت 

نمیفهمید که کم آوردم یا انتظار نداشت که خسته بشم 

کلن وقتی مستقلی دیگه به طرف زیاد تکیه نمیکنی و این با اومذن بچه و زیاد شدن بار عاطفی 

همیشه نیاز داری به یکی تکیه کنی و اینطوری همسرت که همیشه تو رو قوی دیده کم آوردنتو نمیفهمه

حالا اگه کار باشه ولی یه زنی از کارکردن بیزار باشه چی دلش نخواد اصلا کار کنه 

همیشه که نباید به کسی وصل باشیم 

نظر من اینه

خب چرا با مردی ازدواج کنن که مخالف کار کردن باشه

شاید  دوست ندارن خپدشونم کارکنن 

فرهنگ خانوادگیشون اجازه نمیده 

عاشق بشن 

و....

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
شما یه کار اینترنتی به ما معرفی کن 

مهارت و استعدادهاتون رو بگین؟

و تحصیلاتتون

تو این جامعه زندگی می‌کنی شما ؟؟!!شاید شما خوش شانسی نمیدونی تو این مملکت چه خبره

از اینستاگرام به راحتی میشه پول در آورد