2777
2789
اون کیه که باهاش تلفنی حرف میزنه؟ اخه تا کی میخواد ادامه بده؟ سه سال درکیر اون خیانتش بودم... مکه ا ...

عزیرم نمیشه ب کسی تهمت زد گفتم مثلا . یا دست درازی کردن یعنی تبکه پروندن یا مثلا چشمک زدن ب کسی این جوریا . گفتم مثلا با کسی تلفنی حرف بزنه بنا ب این نیست حتما حرف میزنه. 

عزیرم نمیشه ب کسی تهمت زد گفتم مثلا . یا دست درازی کردن یعنی تبکه پروندن یا مثلا چشمک زدن ب کسی این ...

گلم تنها چیزی که من ازش دیدم و حس میکنم دید زدن و تیکه است.اونم نه خیلییی شدید..نمیدونم والا

حالا درست شدنی هست؟ سربراه میشه؟ چقدر طول میکشه درست بشه ادم بشه دست از,این کارای نادرستش برداره؟ من پیر شدم بخدا😔

هیچوقت کسی رو  قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه بگی ما کی به سهم الارثمون میرسیم و میتونیم خونه بخریم؟

ب زودی صاحب خونه میشید ولی قبل از گرفتن سهم ارثتون خونه رو معامله میکنید یا میخرید. حدود ۳ سال میبینم تا سه سال اینده تو این مدت هم خونه میخرید هم ارثتون رو میدن بهتون

گلم تنها چیزی که من ازش دیدم و حس میکنم دید زدن و تیکه است.اونم نه خیلییی شدید..نمیدونم والا حال ...

بخدا همه ی مردا دارن. دید زدن تیکه انداختن. بگن وای طرف و ببین چه چیزیه. اونم جلو زنش 😂😂😂

گلم تنها چیزی که من ازش دیدم و حس میکنم دید زدن و تیکه است.اونم نه خیلییی شدید..نمیدونم والا حال ...

در اینده ای خیلی نزدیک خوب میشه. یه تله جلو پاش هست بهش گیر میکنه و ادم میشه نگران نباش فقط تا میتونی پسنداز کن همین

ن همین بود

به منم بگو در مورد خودم و همسر

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘

اینم بگم اون یه مرد فوقالعاده بود..عالییی بود..نماز,روزه همه چی تموم...

یه سال بعده عروسیمون دوست و رفیق پیدا کرد کلا از این رو به اون رو شد😔

هیچوقت کسی رو  قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂
چی

حس شیشم نیستی؟

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
یه حس هیی دارم

اها خب منم گفتم حستو بگو 😁 در مورد من 

یا ازدواجم