2777
2789
احساست نسبت به کرونا چیه؟ به نظرت کی از این شرایط خلاص میشیم و چجوری؟ 😔 امروز فهمیدم مادربزرگم کرون ...

وای ایشاللع زود خوب بشع والله زیاد نمیمونه ولی احساسم اینه تا بهار ۱۴۰۰ درگیرشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا شوهرتو معلق میبینم بین زمین و اسمون نمیدونه با خودش چند چنده یه کار مهمی میخواد بکنه ولی سردرگم ...

و اینکه؟

هیچوقت کسی رو  قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂
ن همین بود

گلم شوهرم شبا تا صب خونه نمیاد یه مدته اینجور شده میدونم داره کار,اشتباهی میکنه راجع به کارای خلاف..البته خلاف نیستا انگار,مجبوره برا پول..

و اینکه قبلا خیانت کرده حالا چیزی نمیبینی؟

هیچوقت کسی رو  قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂
گلم شوهرم شبا تا صب خونه نمیاد یه مدته اینجور شده میدونم داره کار,اشتباهی میکنه راجع به کارای خلاف.. ...

نمیدونم منظورت از کار خلاف چیه مکان جور میکنه دزدی میکنه مواد میفروشه نمیدونم ولی الان معلقه بین هواست مشخص نیست سقوط میکنخ یا سعود ولی اینده تون خبلی خوبه خیانت ب واضحی نمیبینم و نمیشه ب کسی تهمت زد ولی دست درازی هایی میکنه 

نمیدونم منظورت از کار خلاف چیه مکان جور میکنه دزدی میکنه مواد میفروشه نمیدونم ولی الان معلقه بین هوا ...

عزیزم میشه بگی ما کی به سهم الارثمون میرسیم و میتونیم خونه بخریم؟

هیز بازی مثلا ب کسی تیکه بپرونه یا با کسی تلفنی بحرفه در این حدا

اون کیه که باهاش تلفنی حرف میزنه؟ اخه تا کی میخواد ادامه بده؟ سه سال درکیر اون خیانتش بودم...

مکه از,من بدش,میاد؟