2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه واقعا دوسش داری خب خودت برو سمتش باهاش منطقی حرف بزن ببین مشکلش چی بوده. چرا منتظری که حتم ...

عزیزم یه وقتایی باید صبر کنی

میشه یه صلوات بفرستی برام اونی ک عاشقشم عاشقم باشه🥺💔
من شیراز جاری رشت

جاری جان یکم سرو زبون داره و همه رو ب خودش متصل میکنه ولی دو بهم زنی هم داره. مواظب باش احساس میکنم شما یا ارومی و همه چیزو تو خودت میریزی یا احترام نگه میداری حتی اکه ناراحت بشی زیاد بروز نمیدی زیاد شرو شیطون نمیبینمت. خانواده شوهرت اول گول شو میخورن. تو گول نخور و رابطه تون هم معمولیه زیاد گرم نمیبینم . 

جاری جان یکم سرو زبون داره و همه رو ب خودش متصل میکنه ولی دو بهم زنی هم داره. مواظب باش احساس ...

خیلی دقیق گفتی!!! ایووووول

گفتی خانواده شوهر اول گولشو میخورن. یعنی بعد اخلاقش براشون رو میشه؟

به منم بگو..عاقبت کار شوهرم چیه؟ چرا اینقدر تو فکر میره؟

فعلا شوهرتو معلق میبینم بین زمین و اسمون نمیدونه با خودش چند چنده یه کار مهمی میخواد بکنه ولی سردرگمه. تکلیف کار الانشو نمیدونم ولی اینده ی بسیار روشنی در پیش دارید خیلی روشن و اینکه 

جاری جان یکم سرو زبون داره و همه رو ب خودش متصل میکنه ولی دو بهم زنی هم داره. مواظب باش احساس ...

احساست نسبت به کرونا چیه؟ به نظرت کی از این شرایط خلاص میشیم و چجوری؟ 😔 امروز فهمیدم مادربزرگم کرونا گرفته خیلی داغونم از نظر روحی.