2777
2789
عنوان

چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 87 پست
😥😥😥بیایین گریه کنیم شوهرمنم تپلی هست منم لاغر مردنی

اره والا ب شوهرم میگم لاغر شو اونم نمیتونه میگه توهرکااری میکنی نمیتونی چاق شی خو منم مث توام

البتهدخیلی چاق غیر قابل تحمل نیستا هیکلیه ولی خو صورتش بنظرم لاغرتر میشد بهتر میشد

منم تپل تر میشدم بهتر میشدم ی مدت قرص چاقی خوردم پف کرد صورتم بم میومد خیلی

دقیقا منم سی زمینی اب پز کردم سیب اب پز مردم قرص چاقی پودر جوانه کندم وهر کوفت وزهرمار  بنظرتو ...

الان همه میرن صورت عمل میکنن که استخوانی بشه .من صورتم گرد تپله ولی خودم لاغرم با سپرو هپتادین از ۴۵شدم ۴۸ ولی همچنان لاغر .عید هم عروسیمه ولی نشد چاق بشم یعنی نمیشه 😓😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قد۱۶۳ و وزن۵۷  لاغرم😕مخصوصا صورتم اخ اه چرا یکم تپلی صورت شوهرمو خدا نداده بمن  شوهذم ب ...

شما خوبی ک هم قد شمام وزنم ۵۲🤦‍♀️😂شما نرمالی گلم

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
اره والا ب شوهرم میگم لاغر شو اونم نمیتونه میگه توهرکااری میکنی نمیتونی چاق شی خو منم مث توام البته ...

شوهر منم اونقد میخوره اونم هیکلیه یه مدت لاغر شد بهش نمیومد لاغری .مادرشوهرم همش میگه چاق شو میگم آخه چجوری 

الان همه میرن صورت عمل میکنن که استخوانی بشه .من صورتم گرد تپله ولی خودم لاغرم با سپرو هپتادین از ۴۵ ...

معجون حکیم تهرانی تهیه کن عالیه فقط جنسینگ اصل گیربیار وخودت اسیابش کن واقعا جنسینگ اصلل معجزه میکنه عالی میشی

وخدایی که به شدت کافیست_______۱۸ تیر ۹۹

بچه ها من قبل ازدواج لاغتر از اینی ک هستم بودم ژن چاقی نداشتم واقعنم هرچی پیخوردم افاقه نکرد بعد ازدواج چاقخر شدم یکم

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
الان همه میرن صورت عمل میکنن که استخوانی بشه .من صورتم گرد تپله ولی خودم لاغرم با سپرو هپتادین از ۴۵ ...

اگ‌عروسیته قرص چاقی بخر بخور  ی بستشو بخوری قشنگ تو پرت میکنه گرچه یکی دوماه بعد قطعش برمیگرده عوضش عکس وفیلم عروسیت خوب میافته ایکاش زمان ب عقب برمییشت من واس عروسیم قرص چاقی میخوردم😭😭😭فک کن اونموقع دماغمم عمل نکرده بودم اصن دلم نمیخواد فیلم عروسیمو ببینم اونموقع۵۲کیلو بودم

چجوری چاق شدی حامله شدی یا چی

نه حامله نشدم من تازه ۱۰ماهه عقد کردم نمیدونم والا...😂البته چاقم نشدم هنوز اون وزنیکه میخاستم اضافه نکردم ولی خب ۴کیلو اضافه شدم

اگ‌عروسیته قرص چاقی بخر بخور  ی بستشو بخوری قشنگ تو پرت میکنه گرچه یکی دوماه بعد قطعش برمیگرده ...

نه من دماغم خیلی کوچیکه صورتم هم پر 

فقط کمر باریکم ودور مچم ۱۵سانت این دوتا خیلی رو اعصابمه .قرص چاقی هم خوردم به من نمیسازه چاق نمیشم .

خب ببخشد میپرسم رابطه دارین با عرض معذرت 

اره گلم ،خواهش میکنم