2777
2789
عنوان

چاقی

661 بازدید | 87 پست

چکار کنم چاق بشم راهکار بدین وزنم پنجاهه دوست دارم چاقتر بشم..زیادم بخورم دلما میزنه چحور بخورم غذاکه هم میلم بکشه هم زیاد بخورم چیا بخورم

خدایا منا به آرزوم برسون

وعده های غذاییت رو بیشتر کن

بین روز هم بخور

پروتئین رو حتما توی برنامت بزار

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قد۱۶۳ و وزن۵۷  لاغرم😕مخصوصا صورتم اخ اه چرا یکم تپلی صورت شوهرمو خدا نداده بمن  شوهذم ب ...

قد و زنت خوبه ها

ولی خب بعضیا کلا صورتشون لاغره

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
هرراهی رفتم جواب نداد شیرخشک دکتر تغذیه انواع ویتامین ها .سیپروهپتادین هیچ کدوم جواب نداد 

دقیقا منم سی زمینی اب پز کردم سیب اب پز مردم قرص چاقی پودر جوانه کندم وهر کوفت وزهرمار 

بنظرتون برم صورتمو چربی یا ژل بزنم تپل وگرد میشه خیلی کشیده هست صورتم بدم میاد

قد۱۶۳ و وزن۵۷  لاغرم😕مخصوصا صورتم اخ اه چرا یکم تپلی صورت شوهرمو خدا نداده بمن  شوهذم ب ...

شوهر منم لاغره ن خیلی لاغر نه خیلی چاق اما دوست دارم یکم تپل بشم

خدایا منا به آرزوم برسون