dokhieshgham مدیر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 211 عنوان چاقی | مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 87 پست چکار کنم چاق بشم راهکار بدین وزنم پنجاهه دوست دارم چاقتر بشم..زیادم بخورم دلما میزنه چحور بخورم غذاکه هم میلم بکشه هم زیاد بخورم چیا بخورم خدایا منا به آرزوم برسون 1399/08/02 | 23:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عالیجونم عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 2194 نه من دماغم خیلی کوچیکه صورتم هم پر فقط کمر باریکم ودور مچم ۱۵سانت این دوتا خیلی رو اعصابمه . ... البته مماخو ک الان عمل کردم ولی صورتم پر نیس منم با بدنم مشکلی ندارم فقط دوس دارم صورتم پر بشه
فاطی۴۵۶۵ عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 5201 خوردی اونو اتفاقا تو فکرم بود ولی ی سری نظراتو خوندم اثر نکرده بود گفتم نخرم پودر رویال میگن چاق میکنه ولی من میترسم بخرم
عالیجونم عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 2194 بچه ها من قبل ازدواج لاغتر از اینی ک هستم بودم ژن چاقی نداشتم واقعنم هرچی پیخوردم افاقه نکرد بعد ازد ... پنج ساله ازدواج کردم☹️☹️بااونم چاق نشدم🤣
dokhieshgham مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 211 شما دکتر رفتین تا حالا .فک کنم اشتها ندارین واسه خوردن نرفتم عزیزم ..اگه قبل غذا ی سیب بخورم دیگه نمیتونم غذا بخورم..ریزه خوار نیستم ک همش بخورم..در حد دهتا قاشق غذا و تموم خدایا منا به آرزوم برسون
فاطی۴۵۶۵ عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 5201 البته مماخو ک الان عمل کردم ولی صورتم پر نیس منم با بدنم مشکلی ندارم فقط دوس دارم صورتم پر بشه تو گوگل بگرد ببین چی خوبه
minooot عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 5445 شوهرم هی میگه بعد عروسی چاق میشی یعنی میگید رابطه تاثیر داره🤔 (۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
عالیجونم عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 2194 پودر رویال میگن چاق میکنه ولی من میترسم بخرم ن پودرا و قرصا اصن چاق نمیکنن فقط باده و ورم شیکم میاری افتصاح و صچرتت انکار پف میکنه هرکی میبینه میگه حامله ای
minooot عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 5445 پنج ساله ازدواج کردم☹️☹️بااونم چاق نشدم🤣 😂😂بابا شما خوبید بخدا🤦♀️ (۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
فاطی۴۵۶۵ عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 5201 نرفتم عزیزم ..اگه قبل غذا ی سیب بخورم دیگه نمیتونم غذا بخورم..ریزه خوار نیستم ک همش بخورم..در حد دهت ... وای منم اونجوری بودم درسته سپروهپتادین ضرر داره ولی من بااون میتونم غذا بخورم
فاطی۴۵۶۵ عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 5201 یعنی میگید رابطه تاثیر داره🤔 نمیدونم شوهرم میگفت البته مادوبار داشتیم ولی چاق نشدم
lawer1991 عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 1262 خوردی اونو اتفاقا تو فکرم بود ولی ی سری نظراتو خوندم اثر نکرده بود گفتم نخرم اره خوردم تویک ماه اینقددددر تپل وناز شدم الان میخوام باز استفاده کتم اگ نداری معجون حکیم تهرانی تهیه کنی جنسینگ اصلل اسیاب کن بنداز توشیشه عسل طبببیعی و سه بار درروز نیم ساعت قبل غذا ی قاشق مرباخوری خوری ازاون ترکیب(مخلوط پودر جنسینگ وعسل)بعد یک ماه نتیجشو میبینی برا منم دعا کن عزیزم وخدایی که به شدت کافیست_______۱۸ تیر ۹۹
فاطی۴۵۶۵ عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 5201 ن پودرا و قرصا اصن چاق نمیکنن فقط باده و ورم شیکم میاری افتصاح و صچرتت انکار پف میکنه هرکی میبینه می ... کاش ورم کنم ولی من خاکبر سر ورم هم نمیکنم آخه عین شیلنگ میمونم
saye_o_o عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 1052 قد۱۶۳ و وزن۵۷ لاغرم😕مخصوصا صورتم اخ اه چرا یکم تپلی صورت شوهرمو خدا نداده بمن شوهذم ب ... قد۱۷۰وزن ۴۳برو خدا را شکر کن😁😊 قبل از اینکه برنده شی باید باور داشته باشی که ارزشمند هستی❤
minooot عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 5445 نمیدونم شوهرم میگفت البته مادوبار داشتیم ولی چاق نشدم اقا شوهرت داره گولت میزنه😂😉🤦♀️ (۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍