2777
2789
عنوان

چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 87 پست
نه من دماغم خیلی کوچیکه صورتم هم پر  فقط کمر باریکم ودور مچم ۱۵سانت این دوتا خیلی رو اعصابمه . ...

البته مماخو ک الان عمل کردم ولی صورتم پر نیس منم با بدنم مشکلی ندارم فقط دوس دارم صورتم پر بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما دکتر رفتین تا حالا .فک کنم اشتها ندارین واسه خوردن 

نرفتم عزیزم ..اگه قبل غذا ی سیب بخورم دیگه نمیتونم غذا بخورم..ریزه خوار نیستم ک همش بخورم..در حد دهتا قاشق غذا و تموم

خدایا منا به آرزوم برسون
شوهرم هی میگه بعد عروسی چاق میشی

یعنی میگید رابطه تاثیر داره🤔

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
پنج ساله ازدواج کردم⁦☹️⁩⁦☹️⁩بااونم چاق نشدم🤣

😂😂بابا شما خوبید بخدا🤦‍♀️

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
خوردی اونو اتفاقا تو فکرم بود ولی ی سری نظراتو خوندم اثر نکرده بود گفتم نخرم

اره خوردم تویک ماه اینقددددر تپل وناز شدم الان میخوام باز استفاده کتم اگ نداری معجون حکیم تهرانی تهیه کنی جنسینگ اصلل اسیاب کن بنداز  توشیشه عسل طبببیعی و سه بار درروز نیم ساعت قبل غذا ی قاشق مرباخوری خوری ازاون ترکیب(مخلوط پودر جنسینگ وعسل)بعد یک ماه نتیجشو میبینی برا منم دعا کن عزیزم

وخدایی که به شدت کافیست_______۱۸ تیر ۹۹
قد۱۶۳ و وزن۵۷  لاغرم😕مخصوصا صورتم اخ اه چرا یکم تپلی صورت شوهرمو خدا نداده بمن  شوهذم ب ...

قد۱۷۰

وزن ۴۳

برو خدا را شکر کن😁😊

قبل از اینکه برنده شی باید باور داشته باشی که ارزشمند هستی
نمیدونم شوهرم میگفت البته مادوبار داشتیم ولی چاق نشدم 

اقا شوهرت داره گولت میزنه😂😉🤦‍♀️