پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه معمار کوچولو 👷🏻♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبتهای قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
کاملا حس دارم پروتز برای من زیر عضله گذاشت چون گفت شما بافت سینه ت خیلی کمه کلا من سینه در اندازه ...
خوشبحالت منکه خیلی کوچیکه و شوهرم قبول نمیکنه عمل کنم از طرفی هم میدونم عاشق سینه بزرگه ینی الان ک باردارم سینه هام ورم کرده بزرگ شدن انقد خوشش میاد ک نگو😂🤭🙈🙈🙈🙈ولی بعد زایمان دوباره پنچرنیشن اندازه تخم مرغ اه😩😩