2777
2789
عنوان

زنداداش نمیدونم چی بگم بهش

246 بازدید | 26 پست

چن وقت پیش پیام داد کلی فوش وفوش کشی ک ب شوهرمن چرا پیام میدی من برای داداشم کلیپ طنز میفرستادم اینستا 

تاقبل اون آبجی آبجی از زبونش نمیوفتاد ولی اینم بگم زیاد حرف میزنه بیش از حد 

چند روز قبلش خونه مامانم بودم اونم اومده بود یعنی یکریز ۵ساعت این گوش منو گرفته بود 

منم سردرد گرفتم گفتم ببخشیدمیخام برم غذا درست کنم .ازاینام هست ک میادخونه مامانم از درز دیوارم ایراد میگیره وهی درگوشی با داداشم حرف میزنه 

خلاصه چندتا فوش ب من فرستاد من پیاماشو فرستادم سطل زباله الان بداز چندماه داشتم واسه کاری پیامارو نگامیکردم دیدم این بازپیام داده ک فلان فلان شده خاک توسرت ک رفتی توافغانیا داری زندگی میکنی....

من دوتا دختردارم اون یه دخترو یه پسر خیلی ب پسرش افتخارمیکنه 

پیام فرستاده پیام نده ب ت خم پسرمم حسابت نمیکنم🫥

من یه وقتی اینو دیدم باید چیکارکنم بنظرتون؟

ادم دست وپاچلفتیم هستم تودعوا وبحث زود گریه م میگیره وتپش قلب چیزیم اون زمان ب ذهنم نمیرسه 

اینم بگم این خانواده بی وجود من رفتن گفتن افغانی همسایه شه وصددرصد داداشمم گفته 

اینا یه اخلاق گوهی دارن واسه اینکه زناشون بهشون گیرنده بقیه رو پیششون خوردمیکنن ک بگن اره همه بدبختن توخوشبختی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا اینقد بهت حرف زده سکوت کردی😐😐🤨

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

با همچین آدم مریضی قطع ارتباط کن وقتی نمیتونی از خودت دفاع کنی 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

به شخصه همچین ادمی ببینم پیاماشو نشون برادرم میدم

و میگم برای ارامش خودم و زندگیم تو رو ب خیر ما رو ب سلامت

حالا میخواد هر چقدر نزدیک باشه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس