2777
2789
عنوان

شوهرم بداخلاق شده همش سرم داد میزنه

2399 بازدید | 36 پست

باردارم نیاز به محبت دارم خیر سرم

ولی اون نمیفهمه سر یچیز کوچیک بی ارزش همش دلمو میشکنه اذیتم میکنه داد میزنه

چن روز پیش غیبت داداشمو کرد گفتم اینجوری نگو گفت ناراحتی برو بیرون از خونه

همیشه میگه خونه منه تو هیچ

میگه بچه مال تو نیس مال منه

درحالیکه باری سختی دارم و همش درد میکشم زحمت منو نمیبینه 

دیشب گفتم اشعه موبایل برا بچم ضرر داره گفت بچم بچم نکن بچه مال منه

امروز دست مامانش لای در ماشین گیر کرد من مقصر نبودم ولی سرمن دادزد و ناراحتم کرد

موقع برگشتن گفتم شیشه رو بده بالا اذیتم گرد و خاک خفم میکنه گفت مجبوری تحمل کنی

نمیدونم چیکار کنم کمتر اذیتم کنه

گفتم لباس خونگی میخوام گفت لباس میخوای چیکار

بخدا ظلمه اینقد اذیت بشم و چیزی نگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا این چرا اینطوریه!انگار به زور داره تحمل میکنه!

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

این شوهره یا دشمن؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

چ شخصیته بدی ادم باردار نازک نارنجی هم میشه این اقا ن درک داره ن درست درمون همکاری میکنه مریضه روانی 😞 

اسی دقیق ن همسرت مثله پدره منه و درست بشو هم نیس تا اخر همینطور سگه حد وسط نداره 😐چرا بچه دار شدی از این ادم ؟ 

تووو بقیه کارا چطوره ؟

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️

شوهر منم یاقی شده،یه کثافت به تمام معنا،امروز جلوی جاریم و برادر شوهرم گفت یه کار نکن برینم بهت...دارم دیوونه میشم،خدا کجاست که اینو نابود کنه،چرا جواب دل شکسته ی منو نمیده الهی بمیره به حق علی بمیییییره

لطفا از پیج کاریم حمایت کنیدیه آنلاین شاپ با لباسای زنانه ی شیک و پیک مخصوص خانمای خاص پوش و خاص پسند😍mezone__pinarممنون میشم با فالو و لایک و کامنت این خواهرتون رو حمایت کنید،نیاز مند یاری تکککک ب تککککتون هستم الهی که خدا به کسب و کار و زندگی همتون رونق و برکت بده🤲🤲🤲🤲