2777
2789
عنوان

شوهرم بداخلاق شده همش سرم داد میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2401 بازدید | 36 پست
خیلی دلم شکست خییئبببلی داشت دلستر میخورد،بهش ریخت رو لباسش گفتم یه ذره کلای داشته باش،اول هیچی نگف ...

😮😮 وای بد دهنی نکنید ب هم عادت میکنید بده زن و شوهر همبشه دعوا دارن عادیه 

ولی بی حرمتی درست نیست اینجور ادما نفهمن باید کم کم یاد بگیرن نگرفتن هم نمیشه کاریش کرد از ریشه خرابن

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😮😮 وای بد دهنی نکنید ب هم عادت میکنید بده زن و شوهر همبشه دعوا دارن عادیه  ولی بی حرمتی درست ...

خودش خواست

حالم ازش بهم میخوره،جاریم به خوردنش خندید منم گفتم یه کم کلاس داشته باش همییییین

لطفا از پیج کاریم حمایت کنیدیه آنلاین شاپ با لباسای زنانه ی شیک و پیک مخصوص خانمای خاص پوش و خاص پسند😍mezone__pinarممنون میشم با فالو و لایک و کامنت این خواهرتون رو حمایت کنید،نیاز مند یاری تکککک ب تککککتون هستم الهی که خدا به کسب و کار و زندگی همتون رونق و برکت بده🤲🤲🤲🤲
خودش خواست حالم ازش بهم میخوره،جاریم به خوردنش خندید منم گفتم یه کم کلاس داشته باش همییییین

اره دیگ سوژه میکنن تازه رفتن خونه هم ی دور دیگ غیبت میکنن 

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
اره دیگ سوژه میکنن تازه رفتن خونه هم ی دور دیگ غیبت میکنن

😭😭😭😭😭😭

لطفا از پیج کاریم حمایت کنیدیه آنلاین شاپ با لباسای زنانه ی شیک و پیک مخصوص خانمای خاص پوش و خاص پسند😍mezone__pinarممنون میشم با فالو و لایک و کامنت این خواهرتون رو حمایت کنید،نیاز مند یاری تکککک ب تککککتون هستم الهی که خدا به کسب و کار و زندگی همتون رونق و برکت بده🤲🤲🤲🤲

چقدر حقیر شدم چقدددددر