2777
2789
عنوان

شوهرم بداخلاق شده همش سرم داد میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2401 بازدید | 36 پست
اشتباه نکن تو وطیفه نداری مگر به نامت کنه

چیو به نامم کنه

فک نکنم تا عمر دارم یه قاشق از خونه به نامم کنه

درحالیکه من واسه خرید تی وی النگومو فروختم یه تشکر نکرد

الانم دلم یه دستبند میخواد برام نمیخره میگه پول ندارم 

میدونی

من اگه بخوام باهاش زندگی نکنم جایی ندارم برم

مامانم فوت شده

بابام زن گرفته

۴تا خوهر مجرد بدبخت تر از خودم دارم خونه داداشم زندگی میکنن

من کجا برم؟

خیلی وقتا دلگیر و ناراحتم ازش ولی میگم دوست دارم تا دلش نرم بشه خوب بشه باهام

باید زندگیمو حفظ کنم

پسرخالمه دوسشم دارما

اونم منو دوسداره ولی اخلاق نداره اذیتم میکنه

شوهر منم یاقی شده،یه کثافت به تمام معنا،امروز جلوی جاریم و برادر شوهرم گفت یه کار نکن برینم بهت...دا ...

وای من بودم میگفتم ریدم برات بیا جمش کن  😏

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من بودم میگفتم ریدم برات بیا جمش کن  😏

هیچوقت نمیشه کسی جای کسی دیگه باشه،هیچوقت...دارم‌میسوزم خدا چیکار کنم،بذارم برم بچم چیکار‌کنم؟بدون بچم نمیتونم،خدا خدا دارم میمیرم خدا

لطفا از پیج کاریم حمایت کنیدیه آنلاین شاپ با لباسای زنانه ی شیک و پیک مخصوص خانمای خاص پوش و خاص پسند😍mezone__pinarممنون میشم با فالو و لایک و کامنت این خواهرتون رو حمایت کنید،نیاز مند یاری تکککک ب تککککتون هستم الهی که خدا به کسب و کار و زندگی همتون رونق و برکت بده🤲🤲🤲🤲
چ شخصیته بدی ادم باردار نازک نارنجی هم میشه این اقا ن درک داره ن درست درمون همکاری میکنه مریضه روانی ...

متاسفم

خیلی وقتا دلم میخواد از دسستش خو  دکشی کنم

خیییییلی زیاد دلمو میشکنه حد اقل روزی یبار دعوام میکنه

چیو به نامم کنه فک نکنم تا عمر دارم یه قاشق از خونه به نامم کنه درحالیکه من واسه خرید تی وی الن ...

😭😭😭😭😭😭بمیرم برات

بیا برا هم دعا کنیم

امشب دوتامون خیلی دل شکسته ایم؛برام دعا کن منم دعات میکنم

لطفا از پیج کاریم حمایت کنیدیه آنلاین شاپ با لباسای زنانه ی شیک و پیک مخصوص خانمای خاص پوش و خاص پسند😍mezone__pinarممنون میشم با فالو و لایک و کامنت این خواهرتون رو حمایت کنید،نیاز مند یاری تکککک ب تککککتون هستم الهی که خدا به کسب و کار و زندگی همتون رونق و برکت بده🤲🤲🤲🤲
چیو به نامم کنه فک نکنم تا عمر دارم یه قاشق از خونه به نامم کنه درحالیکه من واسه خرید تی وی الن ...

بابات خواهراتو بیرون کرده ناراحت شدم ولی تو روخدا واسه خودت پس انداز داشته باش یه روز پشیمون میشی

هیچوقت نمیشه کسی جای کسی دیگه باشه،هیچوقت...دارم‌میسوزم خدا چیکار کنم،بذارم برم بچم چیکار‌کنم؟بدون ب ...

وقتی جلو جمع بهت احترام نزاره این یعنی شروعه بی حرمتی از جانبه غریبه همه راحت بهت بی احترامی میکنن 

بهش نمیگی این چ طرز حرف زدنه ؟

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
وقتی جلو جمع بهت احترام نزاره این یعنی شروعه بی حرمتی از جانبه غریبه همه راحت بهت بی احترامی میکنن&n ...

منتظرم برن اونموقع هرچی بیاد دهنم بارش میکنم 

کثافت روانی دعا کنید بمیره

متاسفم خیلی وقتا دلم میخواد از دسستش خو  دکشی کنم خیییییلی زیاد دلمو میشکنه حد اقل روزی یب ...

وا اخه سره چی قهر هم میکنی فایده نداره ؟ 

سازش کنی فایده نداره بدتره با ادم سگ باید سگ بود 

تو الان حساسترین دوره رو داری میگذرونی باید حواسش بهتم باشه واه واه 

بابات خواهراتو بیرون کرده ناراحت شدم ولی تو روخدا واسه خودت پس انداز داشته باش یه روز پشیمون میشی

نه خواهرام بابامو بیرون کردن گفتن برو داداشمون پیشمون بمونه زن بابا نمیخوایم الان پشیمونن عین سگ

منتظرم برن اونموقع هرچی بیاد دهنم بارش میکنم  کثافت روانی دعا کنید بمیره

ول کن شر درست نکن با زبون خوش بگو خجالت بکش قباحت داره با این سن و سالت 

وا اخه سره چی قهر هم میکنی فایده نداره ؟  سازش کنی فایده نداره بدتره با ادم سگ باید سگ بود&nbs ...

قهر میکنم میاد بزور اشتی میکنه بعضی وقتا هم ولم میکنه تا غصه بخورم

امروز تو دلم گقتم خدا تقاص منو ازت بگیره ولی باز حرفمو پس گرفتم

دلم نمیاد نفرین کنم

ولی دلم شکسته ازش

بابای دخترمه حیفه چیزیش بشه

خداکنه اخلاقش خوب بشه

نمیدونم چیکار کنم بخدا هرچی محبت میکنم فایده نداره

ول کن شر پرست نکن با زبون خوش بگو خجالت بکش قباحت داره با این سن و سالت 

خیلی دلم شکست خییئبببلی

داشت دلستر میخورد،بهش ریخت رو لباسش گفتم یه ذره کلای داشته باش،اول هیچی نگفت بعد یهو گفت به توچه،فقط تو کلاس داری،بعد یهو گفت یه بار دیگه من تو جمع ضایع کنی میرینم بهت

منم گفتم گمشو دهنتو ببند و از این حرفا