2777
2789
عنوان

marzi و کیک یزدی😋🍪🍞

5461 بازدید | 66 پست

در خدمتتون هستم با آموزش کیک یزدی اصیل با یه بافت خیلی سبک و نرم و پوک 😍

مواد لازم👇🏻

آرد ۲۰۰ گرم

تخم مرغ ۲ عدد + یه پنس وانیل

شکر ۱۵۰ گرم

ماست شیرین ۱۲۵ گرم (من از ماست همزده سون استفاده میکنم)

روغن ۱۲۵ گرم

پودر هل ۱ قاشق مرباخوری

بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری

جوش شیرین ۱ قاشق مربا خوری

اول فرو رو با دمای ۲۰۰ درجه روشن میکنیم

بعد تخم مرغ و وانیل رو میزنیم تا کرم رنگ بشه

بعد شکر رو اضافه میکنیم اونقدر میزنیم تا صدای بلور های شکر رو ته ظرف نشنویم

بعد به ترتیب روغن و ماست و پودر هل رو اضافه میکنیم و هر بار با همزن برقی خوب میزنیم تا ترکیب بشن

بعد آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین رو قاطی میکنیم و چند بار با هم الک میکنیم

بعد طی ۲ مرحله به مواد اضافه میکنیم و با همزن دستی آروم از یک جهت مخلوط میکنیم

بعد کپسول های کیک یزدی رو توی قالب میچینیم👇🏻

بعد به کمک قاشق مواد رو توی کپسول ها میریزیم تا جایی که ۲ سوم کپسول ها پر بشن👇🏻

حالا قالب ها رو به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه میذاریم توی فر که از قبل یا دمای ۲۰۰ درجه گرم کردیم

تمام👇🏻

نوش جان❤️

پ.ن:شما میتونید قبل از دادن توی فر روی مواد توی کپسول ها کنجد یا خلال بادام بریزید من چون دخترم دوست نداره نمیریزم😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

عزیزم حالت بهتر شد؟

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده

تومامان آیه ای؟

اصفهانیو چه به کیک یزدی؟

ولی خیلی خوشگل شده

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تومامان آیه ای؟ اصفهانیو چه به کیک یزدی؟ ولی خیلی خوشگل شده

بله

دیگه شرمنده یزدی های عزیز شدیم کیک هاشون رو پختیم خوردیم🤣🤣🤣🤣اونام عوضش بیان اصفهان با گز و گوشفیل در خدمتشونیم😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

همین مواد و ترکیب رو بریزیم تو قالب بزرگ بزاریم تو فر چطور میشه؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

عزیزم میشه بگی مثلا ۲۰۰ گرم با لیوان چقد میشه چن لیوان آرد بزنم ینی

.... بالا سر منم یکی هس .... پشت ی نیسانی نوشته بود رشته تحصیلی علوم نیسانی 🤣 خودت باش وگرنه مث بقیه زیاده مرسی ک بعضیا از تکون دادن پاشونم استوری میزارن آخه ما پا نداریم فلجیم  علاقه خاصی ب کله پاچه و اسم رها دارم😍عاشق خانوادمو پسرمو شوهرم هستم میشه برا سلامتیشون ی صلوات بفرسی مهربون  خالم مریضه بچه ها توروخدا برا سلامتیش ی صلوات مهمون کنید خدا خیرتون بده ب هرچی میخواید برسید انشاالله😔😢  لببببببببب    م تاییبللللقلببسیییثعقالببلببلابلبب
بله دیگه شرمنده یزدی های عزیز شدیم کیک هاشون رو پختیم خوردیم🤣🤣🤣🤣اونام عوضش بیان اصفهان با گز و ...

😂😂😂

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧