در خدمتتون هستم با آموزش کیک یزدی اصیل با یه بافت خیلی سبک و نرم و پوک 😍
مواد لازم👇🏻
آرد ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد + یه پنس وانیل
شکر ۱۵۰ گرم
ماست شیرین ۱۲۵ گرم (من از ماست همزده سون استفاده میکنم)
روغن ۱۲۵ گرم
پودر هل ۱ قاشق مرباخوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
جوش شیرین ۱ قاشق مربا خوری
اول فرو رو با دمای ۲۰۰ درجه روشن میکنیم
بعد تخم مرغ و وانیل رو میزنیم تا کرم رنگ بشه
بعد شکر رو اضافه میکنیم اونقدر میزنیم تا صدای بلور های شکر رو ته ظرف نشنویم
بعد به ترتیب روغن و ماست و پودر هل رو اضافه میکنیم و هر بار با همزن برقی خوب میزنیم تا ترکیب بشن
بعد آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین رو قاطی میکنیم و چند بار با هم الک میکنیم
بعد طی ۲ مرحله به مواد اضافه میکنیم و با همزن دستی آروم از یک جهت مخلوط میکنیم
بعد کپسول های کیک یزدی رو توی قالب میچینیم👇🏻

بعد به کمک قاشق مواد رو توی کپسول ها میریزیم تا جایی که ۲ سوم کپسول ها پر بشن👇🏻

حالا قالب ها رو به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه میذاریم توی فر که از قبل یا دمای ۲۰۰ درجه گرم کردیم
تمام👇🏻



نوش جان❤️
پ.ن:شما میتونید قبل از دادن توی فر روی مواد توی کپسول ها کنجد یا خلال بادام بریزید من چون دخترم دوست نداره نمیریزم😍