2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکنه روش کراش داشتی

اخه رو مرده چه کراشی من بزنم...هی تو دلم میگفتم حیف این قد وهیکل و اخلاق و ...نیست بره زیرخاک ...

بامزه هم بود یادتونه بذاش ویارونه آورده بودن داریوش میخورد من زحمتشو‌کشیدم     

سلام به نظر من ما هنوز نمیدونیم بهارچرا این کارو کرده اگه واقعیت نداشته چقدر خوبه که این خانم رمان تخیلی بنویسه چون استعادشو داره. اگر کپی کرده که خودش وخداش. اما اگر یک درصد واقعا داستان زندگیش باشه خدامارو ببخشه قصدم قضاوتش نیست چون چیزی از نیتش نمیدونم 

اما داستانش چه راست وچه دروغ این درس رو به ما داد که میتونیم قشنگ زندگی کنیم چون واقعا این دنیا خیلی بی رحمه چقدر خوبه که عشق هایی مثل این داستان خانم بهار وجود داشته باشه.

قضاوتش نمیکنم چون چیزی مشخص نیست ومن قاضی نیستم💛😊

منظورم این بود هنوز تخیل فکر مرگ شوهرتم کردی وو بعد خودتم خاک بر سر کردی ببین تا کجاهاش رفتی خخخخ

خیلی من بدبخت وساده دلم گیر یه گرگ افتادم کاش اونم اینطور بود اتفاقا همیشه میگم دنبا ارزش نداره زندگی به دمی بنده ولی مرتیکه سفت گرفته شل نمیکنه خیلی مغروره تازه منم کوتاه میام اون فکرمیکنه خبریه چه کنم خدابزرگه

سقط جنین تو ویلای شمال  بعدشم پرستاری ننه شوهره

بخدا قسم ظهر داشتم ریشه فکر میکردم گفتم من برا برادرم  رفتم زیر سرم ولی بیهوش نمی‌شه دوباره گفتم خدا غلط کردم فردا بهم خلافش ثابت نشه خخخخ غش کردن و نفهمیدن ش عجیب بود ترک‌های اردبیل بشدت تعصبی ن دده سال  پیش رابطه و اینها یکم عجیب بود

خدایا شکرت ک دروغ بود 

چون من خودم زندگیم عاشقانه اس با شوهرم ولی هی میگفتم خاک توسرم من اصلا حافظه ندارم کل اتفاقات یادم بمونه چون ریز ب ریز و با جزئیات کامل تعریف کرده بود.

از طرع دیگه ام این شوهره گاهی بصورت خیلی افراطی یجاهایی رفتار میکرد و حرف میزد ک من حسرت میخوردم بهشون!

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞

حالا من اونجا که‌گیر داده بود که نمیذاره کارکنه و میگفت من عقب مونده من ...قشنگ تنها وجه مشترکش باشوهرم بعدگفتم ببین داریوش هم اینطوریه قدر این پوفیوزو بدون ....حالا هیچیششبیه داریوش نیست...البته شوهرم خوشکل و قد بلند‌وجذابه لعنتی اما گه اخلاق