2777
2789

درود 

عزیزان اگه زمان طلاست، خودتون الماسید 

در فضای مجازی هم برای وقتتون ارزش قائل باشید، داستانهای ناراحت کننده جز بهم ریختن اعصاب و سلب آرامش سودی ندارن، چه راست و چه دروغ ... 

وقتی وارد دنیای مجازی میشید، با افرادی هم کلام خواهید شد که حتی جنسیت پشت قاب گوشی رو هم نمیتونید دقیق بگید!! پس اونقدر به خودتون احترام بذارید که اجازه ندید هر احدالناسی با هر مطلب بیهوده ای ذهن شما رو مخدوش کنه 

بسیاری از افراد، عاری از ارزش های اولیه انسانی هستن، و مسئول عدم درک و تفکر اونها، شما نیستید پس قبل از خوندن و تحت تأثیر قرار گرفتن، واقعا فکر کنید که برای «چه چیزی» دارید وقت گرانبهاتون رو اختصاص میدید ... 

مانا باشید🌹

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدین‌تو‌روخدا تازه من همش ذهنم درگیر بود‌که چی تنش بود یعنی موقعی که برادرشوهرش و برادرش اومدن تو بالا سر نعش داریوش با لباس خواب بوده مانتو‌تنش بود...اینقد رفته بودم‌تو عمق ماجرا داشتم غرق میشدم‌تو داستان داریوش  

ببخشید چرا فکر میکنید ک دروغ بوده؟؟

اگر واقعا دروغ باشه ک چقدر خوب

اخه منفعتش چیه ک بخواد اینحا دروغ بگه شاید واقعا خواست درود کنه بینوا

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
دیدین‌تو‌روخدا تازه من همش ذهنم درگیر بود‌که چی تنش بود یعنی موقعی که برادرشوهرش و برادرش اومدن تو ب ...

من قطعه ی مرگشو دو بار طی دوروز خوندم هر دو بارم زار زدم 🙄

طنازی و لوندی برای شوهرم بلد نیستم....هرگز با سیاست حرفمو ب کرسی ننشوندم..... روک تو چشاش نگاه کردمو گفتم ....‌  ۸۰درصد حرفامم با دعوا پیش بردم چون یک زن بی سیاستم.... اما خط قرمزهایی دارم همیشه از رابطه بعنوان اهرم فشار خواسته هام استفاده نکردم چون حس کردم خودم بی ارزش میشم..... دوست دارم مادر بشم اما همش میگم اخه نمیشه ...اخه سخته.... اگر داستان زندگیمو خونده باشید میدونید سختیام برای چیه....میگم مادر نشم اما اگر خدا روزی خواست و شدم اون طوری برنامه بچینه که بچم مثل خودم تو سختی بزرگ نشه.... دوست ندارم بخاطر لذت بردن خودم و مادر شدنم فرشته ای رو اسیر کنم.... اونقدر به خدا و وجودش ایمان دارم که مطمئنم چند وقت دیگه پیام بدم و بگم خانمها 😍برای بیماری چشمهام یک درمان قطعی انجام شد و دیگه لازم نیست منتظر نابینا شدنم بشم.🤩🤩...بعد پیام بدم وای خدارو شکر ما یک خونه ی بزرگ با باغچه ای بزرگ خریدیم..😜..بعدم بگم مادر شدم.... ماشین خریدیم.......ووووووووو..... قول میدم همیشه توی لحظات خوشم بدون ترس از چشم زخم  خوشیمو باهاتون درمیون بزارم...💖. عوضش شما هم برای آرزوهام خوشبختیم صلوات بفرستید..... که ایمان دارم خدا توی قلب تک تکتون هست و همتون دلهاتون پاکه  💞😘😘🥰
شما واقعا اجازه میدید احساساتتون تحت تاثیر چرندیات یه عده قرار بگیره . بابا یکم فکر کنید. آنقدر راح ...

من که گریه نکردم من حتی کامل نخوندم فقط کامنت مردمو میدیم انقد ناراحتشون کرد خدا نگذره 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

وای تروخدا چجوری دلش اومد من اصن از زندگی افتادم خدا میدونه چقدر روم تاثیر گذاشت تاپیکش یلنی این عکسا مال یه بلاگر مال خودش نیست؟

هر کجا لرزیدی ، از سفر ترسیدی ؛ تو بگو از ته دل من خدا را دارم😊💚❤

من همش یاد کامنتا میفتم میخندم اون کاربری که بهش میگفت عزیزم اسم مادربزرم منم گلبهاره ‌وکلی براش همدردی کرده بود...

دارم به خودم افتخارمیکنم که کامنتی براش نذاشتم فقط خوندم و هی شوهرم و مرده تصورمیکردم شوهرم هیچ‌وجه مشترکی با داریوش نداره ها فقط اگه شوهرم خدای نکرده بمیره اونموقعششبیه داریوش میشد منم میگفتم وای نمیره یه وقت نکیت خاک برسر چه‌کنم