2777
2789
اتفاقاگفتن چ خوب ک باجزییات یادته گفت ب زور دارم ازگوشه و کنارای ذهنم همه رومیکشم بیرون😐😑

خدایی  تو الن یادته  ماه قبل  مثلا روز21  ناهار چی خوردی   ببین دیگه معلومه هیچ کس یادش نمیاد ولی حیف  بعضیانقدر احساسین که فقط به من فحش دادن  تازه الان میگن دروغ بوده

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه گفتی براش ختم گرفتی اونو میگم شوخیه...منم بعد خوندن داستانش این گوه اخلاقم برام عزیزشد گفتم اگ ...

توذهنم ختمم گرفتم دیگه😁😁😁خدانکشتت تووضعت از منم بدتره که😂😂😂

من یه سینگل مامی مستقلم که دارم برا رفاه پسرکوچولوم تلاش میکنم،،لطفا ازپیج نوپام حمایت کنین.ziimo_shop
ولی قبول دارین این مرده تو عکس با عینک خیلی جذابتتره؟؟؟؟ عینکش ک برداشتش یهو انگار کاخ آرزوهات آوار ...

باعینک اره بدون‌عینک‌شبیه حسنی بود اگه کسی یادشه بازیگرقدیمیه شبکه یک حسنی 

ولی بیاید این تاپیک رو به فال نیکم‌بگیریم تو تاپیک یه خانومه گفت این داستان رو خوندم حالم بد شد شوهرم رانندس تو جاده اس دعا کنید سارم برگرده بعد تاپیک زد که شوهرش بهش زنگ زده گفته ماشین ترمز بریده با بدبختی تونستم کنترلش کنم همش از دعای خیر ماها بودااا😌

روز بعد از پر کشیدنش بخاطر خوابی ک دیده بودم شوهرم منو برد مشهد اونجا‌ قول گرفت وقتی برگردیم همه رو ...

منم از دست دادم دخترکمو دل نوشتت تو امضات انگار صدای منه بچم شش ماه قلبش وایساد

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
نه من رمان از این بدترم خوندم نهایتش یه آه بوده  ولی این خیای حرفه ای عمل کرد

خب قصه های غمگین زیادن

بستگی داره که چی بیشتر روت اثر میزاره

و خییییلی بستگی به محیط داره

من خواهرم کلااا آدم خشکیه و البته اهل مطالعه

ولی هنوز بعده چند سال که میگم سهییییل غزززل بوی گندم! 

ادای گریه در میاره 😂🤪

خب این به خاطر تربیت مشترک ماست دیگه 

فقدان چیزای خاصی واسمون دردناکه

واسه شمام این ماجرا بوده 🙂

منم از دست دادم دخترکمو دل نوشتت تو امضات انگار صدای منه بچم شش ماه قلبش وایساد

الهی بمیرم باردار بودی؟🥺

فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟                 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
خدایی  تو الن یادته  ماه قبل  مثلا روز21  ناهار چی خوردی   ببین دیگه معلومه ...

معلومه ک هیشکی یادش نیس آخه حرف5_6سالم نبود ک حرف 18سال بود😑😑😑😑😑

من تاعروسیشون خوندم دیگ نمیدونم چرا جذبم نکردداستانش جزئیاتی ک میگفت اصلابهم فهموند ک اگ هم داستانش درکل واقعی باشه ولی آدمیه ک راحت میتونه دروغ بگه 

تودروغشورو کرده بودی؟

الهی بمیرم باردار بودی؟🥺

خدانکنه اره عزیزم الان اشک تو چشام جمع شده امضاتو خوندم مادر بدی بودم براش نمیتونم فکر کنم بهش افسردگی گرفتم پیش دکتر مغزو اعصاب میرم  اشکام داره میریزه برام دعا کن جاش،پر بشه

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست