2777
2789
عنوان

ازحرف زن داداشم دلخورم

827 بازدید | 31 پست

اومده بود خونه ی من نشسته بودیم به ثحبت میگفت به داداشت میگم خداکنه بچه ام به **(یعنی من)نیاد ...خیلی ضعیفه زودمیزنه زیرگریه بشدت استرسیه خدااایا دخترم به عمه هاش نره

زن داداشم وابجیاهاش خیلیییی زبون دراز وپرروان معروفن توفامیل

من بهش گفتم دلت بخواددخترت مثل من اجتماعی باشه اینقدر خوش برخوردم کلی دوست دارم چون دخترت هیچ دوستی نداره یامن مقایسه اش نکن

ولی باز دلم خنک نشداینبار میخوام جبران کنم واسش تواین ۹ سال ک عروسمونه مثه رفیق بودیم امااین حرفش منو رنجوند خییییلی وواقعا دلم شکست همیشه تونزاع هاپشتش بودم امااینکه فکر میکنه من مریضم واینجور بهم گفت واقعا ناراحتم کرد

وخدایی که به شدت کافیست_______۱۸ تیر ۹۹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفش زشت بوده  اما جواب دادی دیگه کینه ای نباش

محکم جواب ندادم بهش انگار جاخوردم ازحرفش وناراحت شدم چیزی نگفتم ک بهش برنخوره ولی ته دلم این حرفاروگفتم 

چ ‌پررو بی ادب منم دوس نداشتم بچم ب عمش بره ولی هیچوقت جسارت اینو ندارم ک چلو روش بگم

چندین بار جلورو خودم میگه دخترم دندوناش بده به عمه اش رفته خجالتیه به عمه اش رفته

محکم جواب ندادم بهش انگار جاخوردم ازحرفش وناراحت شدم چیزی نگفتم ک بهش برنخوره ولی ته دلم این حرفاروگ ...

وا جواب میدادی دیگه چطور تو بهت بر بخوره اون نخوره

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

اقا امروز یه نفر هم به من گفت ضعیف! گفتم چرا اینو میگی گفت چون احساساتی و حساس و زود رنجی و زود عصبی میشی در نتیجه ضعیفی

ای مرغ گرفتار،بمانی و ببینی آن روز همایون که به دنیا قفسی نیست

1- آینه گر نقش تو بموند راست    خودشکن آینه شکستن خطاست

2- وقتی کسی این چنین شما رو بهم میریزه یعنی روی شما خیلی مسلط هه    و شما در برابر اون و حرف اون ضعیف هستید ؟    آیا مهم که اون چه نظری راجع به شما داره ؟       اصلا و ابدا مهم نیست      شما سبک زندگی شخصی خودتون رو دارید و نباید پشیزی نظر بقیه براتون ارزش  داشته باشه
یادتون باشه که هر وقت نظر شخص دیگه ای برای شما مهم شد > برای خودتون تکرار کنید که دیگران سردرد ساده خودشون براشون مهم ترهه تا شنیدن خبر مرگ شما !

3- آیا شما نسبت به چیزی که هستی و رفتارهایی که داری  به خودت افتخار می کنی ؟ این سبک زندگی و رفتار رومی پسندی و دوست داری ؟ اگر آره > پس اصلا مهم نیست که بقیه چه حرفی میزنن > چه تایید بکنن چه مخالفت (یا حتی کنایه بزنن)
اگر با تلنگری متوجه شدید که بی زبون بودن در خیلی از جاها ، به ضرر شما تمام میشه >  و این نتیجه ای بود که خودتون بهش رسیدید (نه اینکه دیگران به شما دیکته کرده باشند) آن وقت >>>> سعی کنید این نقص را اصلاح کنید و سر و زبان دار بشید 

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد

عزیزم اینجا نگو زن داداشم اله بله...

اینجا عروس سایت نه نی نی سایت😐

طرف اومده میگه میرم خونه مادرشوهر میخورم میخوابم یه بشقابم جا به جا نمیکنم بقیه میگن احسنت به تو میگن عروس نمونه😐

یکی دیگه میگه من همیشه خدا تو ماشین جلو پیش شوهر تحفه ام میشینم مادرشوهرم با اون سن وسال میندازم بره پشت بشینه همه میگن افرین به این سیاست و زرنگی😑 همیشه خواهرشوهر و مادرشوهر مقصرن🤦🏼‍♀️✋

یا علی...ادرکنی...🌸 انسان با امید حتی بدون بال میتونه پرواز کنه….🍀🍀🍀

[QUOTE=160924031]1- آینه گر نقش تو بموند راست    خودشکن آینه شکستن خطاست 2- وقتی کسی این چنین شما رو بهم م ...[/QUOTEشفاف توصیح دادی دقیقا من به انتیجه رسیدم ک باید این رفتارم روبرای بچه هام دیکته نکنم وازبچگی اعتمادبنفس بدم بهشون..واینکه درجاجواب بدم وحرص بقیه رونخورم

1- آینه گر نقش تو بموند راست    خودشکن آینه شکستن خطاست 2- وقتی کسی این چنین شما رو بهم م ...

عالی بود دوست من اما چرا بعضیا به احساساتی بودن مثل ضعف نگاه میکنن و احساساتی بودنمونو به رخمون میکشن؟ حال اینکه به نظر من احساساتی بودن ضعف نیست هست؟

ای مرغ گرفتار،بمانی و ببینی آن روز همایون که به دنیا قفسی نیست
عزیزم اینجا نگو زن داداشم اله بله... اینجا عروس سایت نه نی نی سایت😐 طرف اومده میگه میرم خونه مادر ...

حالا انگار نی نی سایتیا خودشون خواه  شوهر نیستن خدا میدونه عروسشون در موردشون‌چی میگههخ😂😂

میدونم نام کاربریم درستش گرگ بالان دیده هست لطفا اینقد ریپلای نکنین وقتی اسمو مینوشتم هر کاری کردم یادم نیومد فک کردم باران باید بنویسم