2777
2789
عنوان

مادرشوهرم همیشه بدجنسی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 49 پست

از رو عکس سونو زیبایی و زشتی بچه رو تشخیص میدین😂

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت دیگه کیه ک فک میکنه زشت شدی خخخخ اول دیده تورو پسندت کرده الان زشت شدی؟؟؟ بیخیال بابا انقد ب خودت بپرس و لباس شیک و پیک بپوش ک دق کنن اتفاقا چش ابروت خوشگله بیشتر زیبایی رو داری ی دماغه ک اونو الان همه میرن عمل میکنن بعد زایمانم میتونی عمل کنی ولی نکنی بهتره فک میکنن بی اعتماد بنفسی .زیاد توجه نکن بیخیال باشی بیشتر حرص میخوره ولی اگه حرص بخوری اونه ک تو دلش بهت میخنده و ب هدفش رسیده

مادر شوهرت بیشعوره ولی حالا من با مردی ازدواج کردم که یه بچه داشته زنش ول کرده رفته حالا اون بچه رو زن قبلی شوهرم نگه میداره زن قبلی شوهرم دختر عمش بوده حالا دیشب مادرشوهرم زنگ زده به شوهرم میگه امیر شب ادراری داره اینم میگه خب ببرن دکتر اونم برگشته میگه تو اگه اون زنتو ول کنی بره بیای بچتو نگهداری همش درست میشه اینم میگه من زنمو ول نمیکنم بالاخره اینم پسرشه یبار تاثیر نذاره دوباره که میزاره 

بر لب جوی بشین و گذر عمر ببین 
خداذلیلش کنه

اونقدر که من جواب بدی هاشو ندادم...خودش داره روز به روز نتیجه کاراشو میبینه...ولی بازم درست نمیشه حتی سر فوت مادرش من داشتم پا به پاش اشک میرختم و از ته قلبم دلم براش میسوخت ولی توی اون لحظاتم هی میگفت خدا مامانتو نگه داره مامانت که بره فلان و فلان..با اینکه باردار بودم قشنگ قلبمو آتیش میزد با این حرفاش خیلی برام سخت بود چون از بهمن مامانمو ندیدم و دوریم و میدونه کلی دلتنگم ولی واقعا مراعات هیچ چیزو نمیکنه

دقیقا به خدا اونقدر  ناراحت شدم که نه ناهار داریم نه از دیروز ظرفهارو شستم..ولی دیگه حتی حوصله ...

به شوهرت رک و راست بگو منظور مامانت ازین شوخیای بی مزه چیه؟؟!! بگو من دگ نمیخوام نه مامانتو ببینم نه باهاش تلفنی حرف بزنم چون همش در حال تمسخره منه 

بعدم ازونور هرچی مادرش میگه تو جواب بده خب . چرا ساکت میشینی!!

ما از وقتی باردار شدم خانواده خودم انقد ذوق دارن ولی خانواده شوهزم نه مخصوصا پدرشوهرم که نمیدونم چ مرگشه .شوهرمم همش میگه بریم خونه مامانت اینا چون میبینه اونا چقد ذوق میکنن برای بچه 

عزیزم😔درکت میکنم منم یه دونه ازین عفریته ها تو زندگیم داشتم،البته کات کردم خیالم راحت شد

منم پارسال یه دعوایی شد که کات کردیم ولی اونقدر دلم برای شوهرم میسوخت که خودم عید زنگ زدم بهشون و آشتی کردم.خیلی بی لیاقتن

میگقتی بی پدر ...کور یودین موقع خواستگاری

موقع عروسی اونقدر پز من و سوادمو و خانواده و چهره امو به همه میداد بعدش به خودم میگفت تنها ارزوم یه عروس خوب بود ولی دیگه حالا کاریه که شده

دقیقا به خدا اونقدر  ناراحت شدم که نه ناهار داریم نه از دیروز ظرفهارو شستم..ولی دیگه حتی حوصله ...

بیخیااااال باباااااا هر ادمی ارزش نداره به خاطر حرفش اوقات خودتو تلخ کنی تعجب میکنم واقعا وقتی یه ادم با حرفایی که میزنه شأن خودش رو میاره پایین تو چرا باید ناراحت بشی. پاشو یه غذای مشتی درست کن ظرفاتم بشور شادو خرم باش به درک هرکی هرچی میگه تو فقط از آدمای فهمیده و دارای درک باید ناراحت بشی نه کسی که افکارش پوسیدس. این آدم دست خودش نیست ذاتش اینه شأنش اینه بهتر از این بلد نیست حتما. نذار هرکی ازراه میرسه بتونه با یه حرف نابودت کنه و شادی های زندگیتو بگیره.

مرسی اما لطفا لایک نکنید