واقعا دیگه نمیدونم در مورد مادرشوهرم چی بگم اگه تاپیک های قبلیم رو خونده باشین متوجه میشین که در هر شرایطی از زندگی فقط قصدش اذیت کردن من بوده و من بارها بخشیدمش فقط به خاطر شوهرم و زندگیم چون با اینکه قشنگ قلب آدمو میچزونه یه مظلوم نمایی و توجیه خاصی توی رفتارش هست که شوهرم بی گناه میبینتش،دیروز که از سونوگرافی برگشتیم زنگ زدیم بهشون عکس نی نی رو نشون بدیم گفت وای چقدر شبیه مامانشه و دماغشو و فلان ...بعدم گفت عیب نداره زشتم باشه من دوستش دارم!!!!!ولی من واقعا زشت نیستم...بچه امم زشت نیست..حتی همیشه به عنوان دختر خوشگل شناخته میشدم..تنها مشکلم فقط بینیمه که میدونم بزرگه اما نتونستم عمل کنم..ولی واقعا چشمام خیلی زیباست حتی دکتر سونو میگفت خداکنه چشماش مثل خودت باشه...ولی از قبل بارداریم همیشه مادرشوهرم میگفت خداکنه به شوهرم بره بچه..حالا بیشترین چیزی که عذابم میده اینه که اون حس قشنگ و ذوقی که شوهرم به بچه داشت کم شده...و دائم داره بهش تلقین میشه زنش زشته در صورتی که واقعا برعکسه...خیلی نامردیه این کار مامانش...همیشه توی هر موقعیتی میدونه چه طور اذیتم کنه..خدا ببینش😭
تو بايد جلو شوهرت همش از زيبايي خودت تعريف كني تا بره تو مغزش! بگو فلاني گفت چه زيبايي و ...
البته من همه بهم میگفتن خوب موندی و هفت هشت سال کمتر از سنت میزنی وقتی برا شوهرم با ذوق میکفتم میکفت توهم زدن یا می گفت برا دلخوشیت میگن.به جای ایتکه تایید کنه. مامان احمقش بعد از نامزدی گفت اون دخترداییت که خوشگل بود مجرده؟ یجوری که یعنی ایکاش اونو میگرفتیم. خواهر شدهرن بینی قوز دار داره با یه خال رو قوزش و پوست تیره. ولی اونو مادر شوهرم میگه خیلی خوشگله. کلا خودخواهه. انقدر تعریف بچه های خودشو میکنه که همه باورشون میشه قشنگن.یعنی اجازه نمیده جور دیگه ای فکر کنی.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم پارسال یه دعوایی شد که کات کردیم ولی اونقدر دلم برای شوهرم میسوخت که خودم عید زنگ زدم بهشون و آش ...
عزیزم دلت واسه اعصاب و سلامتی و بچت باید بسوزه،حساب خانوادش از شوهرتون جداست،اما یه مدت که میگذشت همه چی عادی میشد،انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
عزیزم تو هم میگفتی 9 ماه من سختیشو میکشم خدا نکنه ب عمها و عزیزش بکشه درضمن اگرم زشت بودم پسرت عاشقم ...
دقیقا شوهرم روزای اول تصورش همین بود حتی توی اینستا و فیس بوک عکس دوتاییمون رو میذاشت اونقدر که فکر میکرد من خوشگلم..عکس تکیمم چاپ کرده بود زده بود روی دیوار پذیرایی..ولی بابام دعواش کرد و گفت بی غیرتی کلا همه رو جمع کرد
دقیقا منم همیشه هرجا که نوبت من بوده هم احترام گذاشتم هم به فکرش بودم ولی هرجا که نوبت اون شد بدترین ...
اصلا اهمیت نده مهم اینه که تو خودت میدونی زیبایی بعدشم اگ کسی ببخشیدا گفت زشتی بگو شما از من ایراد نمیگیری من رو خدا افریده شما داری ب نقاشی خدا و کار خدا ایراد میگیری
موقع عروسی اونقدر پز من و سوادمو و خانواده و چهره امو به همه میداد بعدش به خودم میگفت تنها ارزوم یه ...
میدونم چی میگی. از اوناس که زبونش به عقرب رفته. عین مال من. خدا خودش درستشون کنه. اگه سرما هم بخورن میگه چشم خوردیم.در این حد. از بس سر خودشون معطلن و فکر میکنن یه عنی هستن.
مگه تو عکس سونو چهره پیداس چند هفته ای؟ من ک ۳۲ رفتم سونو اصلا مشخص نبود بچس اینقد توهم پیچیده بود ف ...
من هفته ۲۸ هستم..خیلی کم مشخص بود و واقعا هرچی عکس سونو میبینم بینی هاشون بیشتر از بقیه قسمت ها مشخصه..حتی دیروز عکس بچگیهامو به شوهرم نشون دادم گفتم ببین اصلا بچه بینیش بزرگ نمیشه منم بعد از بلوغ فرم بینیم تغییر کرد..کلی با من سرسنگین شده و قهر کرده که مگه من حرفی زدم
شوهرت دیگه کیه ک فک میکنه زشت شدی خخخخ اول دیده تورو پسندت کرده الان زشت شدی؟؟؟ بیخیال بابا انقد ب خ ...
ازشیک و پیک بودن نگم براتون
دوران مجردیم شیک بودم ولی بعد ازدواج وضع مالیمون بد بود و تیپم افتضاح شد جوری که مامانم هیچ جا منو نبرد میگفت اصلا معلوم نیست تازه عروسی چون هنوز لباسای مجردیمو میپوشیدم..حالا بعد از ۵ سال چند ماهه وضع مالی شوهرم بهتر شده..اونقدر لباس های خوب برای خودش خریده که البته هیچ کدوم سلیقه من نیست ولی من بعد از سالها دیگه دستم به خرید نمیره همیشه شاغل بودم ولی الان نیستم و وقتی میخوام خرید کنم نمیدونم چرا خودمو لایق خرید نمیدونم حس میکنم شدم یه موجود اضافه توی خونه...یکی دوتا تیکه لباس خریدم اونم شوهرم گفت تو سعی کن هیچ وقت هیچی نخری..دیگه کلا اعتماد به نفسمو از دست دادم..به خاطر کرونا هم که ارایشگاه نمیرم همش فکر میکنم دیگه لایق زندگیش نیستم دوست دارم ول کنم و برم یه زن سر حال و خوشتیپ بیاد به جای من...😭
به شوهرت رک و راست بگو منظور مامانت ازین شوخیای بی مزه چیه؟؟!! بگو من دگ نمیخوام نه مامانتو ببینم نه ...
به خدا خیلی نامرده..چند بار جوابشو دادم همچین مظلوم نمایی میکنه و دعوای بزرگ راه میندازه که بعدا شوهرم یادش میره من اصلا کاری باهاشون نداشتم و اون بوده که شروع کرده...
ما از وقتی باردار شدم خانواده خودم انقد ذوق دارن ولی خانواده شوهزم نه مخصوصا پدرشوهرم که نمیدونم چ م ...
دقیقا خیلی این رفتارها تاثیر میذاره...هنوز مامانش یه تیکه لباس برای نی نی نحریده و اونوقت طفلک خانواده من بنده خداها اومدن سیسمونی خریدن با این قیمت دلار خداییش میخواستن خیلی بیشتر بخرن ولی من نذاشتم حالا مامانش یه حرفایی پشت سرم به شوهرم زده که شوهرمم با مامانم اینها بد شده..در صورتی که من اصلا اعتقادی به سیسمونی نداشتم ولی مامانم اینها اصرار کردن..
ازشیک و پیک بودن نگم براتون دوران مجردیم شیک بودم ولی بعد ازدواج وضع مالیمون بد بود و تیپم اف ...
انقد سرکوفت زدن بهت از خودت بیزار شدی حق میدم بهت واقعا .چرا لایق نباشی گلم اول از همه خودت اصلاح کن صورتت رو یادبگیر از نت یا ببر پیش اشنایی کسی لباسم بخر وظیفه شوهرته برات بخره زبون بریز چرا انقد ساده گیرت اوردن پول بگیر خرج پوستت و بدنت کن زن گرفته کلفت خونش ک نگرفته زنم مراقبت میخواد