2777
2789
عنوان

مادرشوهرم همیشه بدجنسی میکنه

585 بازدید | 49 پست

واقعا دیگه نمیدونم در مورد مادرشوهرم چی بگم اگه تاپیک های قبلیم رو خونده باشین متوجه میشین که در هر شرایطی از زندگی فقط قصدش اذیت کردن من بوده و من بارها بخشیدمش فقط به خاطر شوهرم و زندگیم چون با اینکه قشنگ قلب آدمو میچزونه یه مظلوم نمایی و توجیه خاصی توی رفتارش هست که شوهرم بی گناه میبینتش،دیروز  که از سونوگرافی برگشتیم زنگ زدیم بهشون عکس نی نی رو نشون بدیم گفت وای چقدر شبیه مامانشه و دماغشو و فلان ...بعدم گفت عیب نداره زشتم باشه من دوستش دارم!!!!!ولی من واقعا زشت نیستم...بچه امم زشت نیست..حتی همیشه به عنوان دختر خوشگل شناخته میشدم..تنها مشکلم فقط بینیمه که میدونم بزرگه اما نتونستم عمل کنم..ولی واقعا چشمام خیلی زیباست حتی دکتر سونو میگفت خداکنه چشماش مثل خودت باشه...ولی از قبل بارداریم همیشه مادرشوهرم میگفت خداکنه به شوهرم بره بچه..حالا بیشترین چیزی که عذابم میده اینه که اون حس قشنگ و ذوقی که شوهرم به بچه داشت کم شده...و دائم داره بهش تلقین میشه زنش زشته در صورتی که واقعا برعکسه...خیلی نامردیه این کار مامانش...همیشه توی هر موقعیتی میدونه چه طور اذیتم کنه..خدا ببینش😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این یه مورد حقته تا توباشی سریع نری عکس سونوگرافی نشون بدی ، دیگه عکس سونو رو که ب بقیه اونم مادرشو نشون نمیدن ‌که

گَر نگهدار من آنست که من میدانم،🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾

نمیدونم چی بگم واقعا .من خودم مادرشوهرم چندبار جلو شوهرم هی گفت اضاف وزن داری موهات داره میریزه در صورتیکه که اصن اینج‌ری نبود حالا خودش مثل خرس چاقه و مو تو سرش نمونده از بس میریزه .

خدایااااا چه قدر بعصیا احمقن باعکس سونو تشخیص داد تقصیر خودتونه این هنه رومیدین عکس سونو چیه که بفرستین بهش

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

عزیزم😔درکت میکنم منم یه دونه ازین عفریته ها تو زندگیم داشتم،البته کات کردم خیالم راحت شد

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
چقدر بیشعوره  ازوناس ک همش توی ذوق میزنه

دقیقا به خدا اونقدر  ناراحت شدم که نه ناهار داریم نه از دیروز ظرفهارو شستم..ولی دیگه حتی حوصله ندارم در موردش با شوهرم حرف بزنه..چون میدونم میگه مگه چی گفت گفته نی نی رو دوست داره..

الان اگه ذوق شوهرت نسبت به بچه اش با اندازا دماغ بچه کم و زیاد میشه ( حالا چه دماغش به شما بره جه به عموی شوهرت) مشکل اصلی شما شوهرته نه مادرش

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

کلا مادرشوهرا اکثرا اینطورین غصه نخور من دو روز پیش مژه کاشتم موهامو امبره کرده مادرشوهرم فقد گفت مبارک درصورتی که من اون میره یه اصلاح ساده میگم وای مامان خیلی خوشگل شدی رنگ و روت باز شده بعد یه چن ساعت میشینه نگاهم میکنه میگه زناهم با همین ارایشگاه خوشگل میشنا وگرنه اگ ارایشگاه نبود چی میشدن ولی خوب من اهمیت نمیدم یا مثلا همیشه ب من میگه نه قد داری ن هیکل ن قیافه من خیلی ریز و میزه ام ولی قیافه ام بد نیست 

چجوری ب حاجتت رسیدی بهم بگو لطفا 🙏

عزیزم تو هم میگفتی 9 ماه من سختیشو میکشم خدا نکنه ب عمها و عزیزش بکشه درضمن اگرم زشت بودم پسرت عاشقم نمیشد در خونمونو از جا بکنه تا من بهش بله بگم

در مرد شوهرتم :همش برو جلو آینه بگو وای چقدر من خوشگلم خخخ یا الکی ب دروغ برو بیرون بگو ی زنه منو بیرون دید گفت خواهر کوچیک نداری مث خودت باشه برا پسرم بگیرم 

💗لطفا برای حاجتم ی صلوات بفرستید💗

ببین برای چی برای همچین ادمه احمقی عکس بچتو میفرستی من بارها ب خانوادع شوهرم محبت کردم اما عزت پذیر نبودن منم ولشون کردم و فقط خودمو براشون میگیرم و خیلی دیر ب دیر میرم خونشون با اینکه تو یه ساختمونیم اینجوری ادم ارزشش بیشتر میشه