2777
2789
عنوان

واقعا که مامانا خیلی بخیل شدین

114 بازدید | 9 پست

خب بیاین بگین ب تح بتپن یکی شاید احتیاج داشته باشه .خوب نیست آنقدر بخیل باشین😅😅

خدا بگم چیکارتون نکنه چقدر باید اراجیف ببافم بیاین تو تاپیکم.ی دقیقه بگید . واکسنای نوزدا چند تاست ؟؟ دیروز خواعر شوهرم ب شوهرم میگفت خب الان واخسن شش ماهگی ردین دیگه تا هشت ماهگی راحتین😌

شوهرم میگفت مگه هشت ماهگی هم واکسن داره میگه آره دیگه حتما بزنین 🙄🙄

جالبه خودش دوقلو داره بچه هاش هفت ماه از بچه من بزرگترن😳😳 ینی ب اشون واکسن هشت ماهگی زده ؟؟!!!

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن بعد ۶ ماهگی میره تا یکسالگی بعد اونم‌یکسالونیمگی

منم همینو میگم اونوقت خواهر شوهرم با اطمینان اینو میگفت

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
منم همینو میگم اونوقت خواهر شوهرم با اطمینان اینو میگفت

حرف اینو اون رو ولش کن نظر نپرس ...از خود مرکز بهداشت بپرس و با نظر اونا جلو برو ب حرف ادمای دگ احمیت نده....

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
حرف اینو اون رو ولش کن نظر نپرس ...از خود مرکز بهداشت بپرس و با نظر اونا جلو برو ب حرف ادمای دگ احمی ...

بدبختی هم اونا یادشون رفت بگن هم خودم یادم رفت بپرسم