2777
2789
عنوان

شوهرهای شما هم همش تو گوشی هستند؟

714 بازدید | 44 پست

سلام شوهرم همش تو گوشیه..تا ۲ سرکاره تا میاد نهار میخوره باز تو گوشیه تا ۴ 

بعد۴ میره سر کار ۹ شب میاد بازم تو گوشیه

تا ۱۲ و نیم یا یک شب

هر چ میشینم پیشش سرفه میکنم اوهومی اهانی  کلا هیچ😁😁

دیگه چنددد بار بهش گفتم شبا نیم ساعت برو تو گوشی یا قوانین دیگه  گوش نمیده...چند بار محکم برخورد کردم اونم خیلی داد هوار راه انداخت جنگ و قهر..لطفا بگید چکار کنم...

الله صمد🌹🌹🌹 یا ارحم الراحمین🌹🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من ۴میاد تو گوشیه سر نهارم تو گوشیه شوخی سک.سی میکنم یذره دربیاد چشم غره میره

هر حرفیم میزنم انگار نمیشنوه تا ۲شبم بیداره تو گوشی بعد میخوابه

عمرو روزی با حساب و کتاب است پس نترس و طمع نکن «لقمان»
تا خواب کورش نکنه گوشیو ول نمیکنه..چند بار میگم تو تو گروه ها شب بخیر به همه میگی ها  ولی به من ...

حق داری من به عنوان یه معتاد گوشی اعتراف میکنم البته من تو ترکم الان شوهرم داره فیلم میبینه من اومدم تو گوشی

ما ماهیانه ۲۵۰گیگ نت داریم تا ۲۰روز طول میکشه تموم بشه یعنی تا میاد از سر کار گوشی توی دستشویی گوشی سر سفره گوشی موقع خواب گوشی 

🌹خدایا ممنونم که همه جا هوامو داری 🌹

شوهر من ۴میاد تو گوشیه سر نهارم تو گوشیه شوخی سک.سی میکنم یذره دربیاد چشم غره میره هر حرفیم میزنم ا ...

من حتی میزم پیشش بهش دست میزنم میگه نکن  نکن برو اون طرف

از ترس اینکه یه پیامی از دستش بره یا دیر جواب بده😑😑

ما ماهیانه ۲۵۰گیگ نت داریم تا ۲۰روز طول میکشه تموم بشه یعنی تا میاد از سر کار گوشی توی دستشویی گوشی ...

ناراحت نمیشید از کارش؟  اخه شوهر من از من میزنه...نه ظهر حرفی حدیثی

نه شب

حق داری من به عنوان یه معتاد گوشی اعتراف میکنم البته من تو ترکم الان شوهرم داره فیلم میبینه من اومدم ...

خسته ام کرده   یعنی هر چ حرف پیش میکشم  سوالی  چیزی از تو گوشی سرشو بلند نمیکنه..حتی گاهی شبا میرم پیشش میگه ول کن   نکن  نکن   

من حتی میزم پیشش بهش دست میزنم میگه نکن  نکن برو اون طرف از ترس اینکه یه پیامی از دستش بره یا ...

من هر روز پیشنهاد شگفت انگیز براش دارم😁اما اصلا وسوسه نمیشه😒

یعنی حضرت یوسف میخواست مثه این باشه فرار که نمیکرد هیچ وقتی زلیخا خوب حرکتاشو میزد تموم میشد اخرش میگف خب برو دنبال کارت بیشتر وقتمو نگیر احتمالا زلیخام از بی اعتماد به نفسی خود کشی میکرد🤣🤣🤣

عمرو روزی با حساب و کتاب است پس نترس و طمع نکن «لقمان»
ناراحت نمیشید از کارش؟  اخه شوهر من از من میزنه...نه ظهر حرفی حدیثی نه شب

کاری از دستم برنمیاد این ۱۰ روز که نت تا وصل شه یه کم نفس میکشم 

🌹خدایا ممنونم که همه جا هوامو داری 🌹