2777
2789
عنوان

شوهرهای شما هم همش تو گوشی هستند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 44 پست
من هر روز پیشنهاد شگفت انگیز براش دارم😁اما اصلا وسوسه نمیشه😒 یعنی حضرت یوسف میخواست مثه این باشه ...

منم بهش میگم دوستات و اینایی که تو گروه ها باهاشون چت میکنی یکسره انلاینی  ظهری  شبی  عصری یه وقتی افلاین میشن نگاه زنشون میکنن خو 😂😂

تو یکسره چت میکنی  نمیفهمه

الله صمد🌹🌹🌹 یا ارحم الراحمین🌹🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا کنید شب پیش مامانم بخابم

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
حالا من با نامزدم خداحافظی میکنم تو وات میگه تروخدا نرو کی جات آنلاین باشه🤦‍♀️😖💔

😐😐   من شوهرم این همه انلاینه یه فیلمی  جوکی اهنگی مطلبی کاا هیچی برام نمیفرسته   فقط با من قهره 

بارها میبینم یه مطلب علمی  جک و ....میبینه تو واتس برا خیلیها میفرستش برا من نه

خواهر هم دردیم  من سفره ناهار یا شام رو پهن میکنم صدلش میزنم میگم بیا غذا بخور میگه باشه من میخورم میشینم کنار ی یه ساعت بعد اون غذاش رو میخوره اونم سر تو گوشی اوایل خیلی حرص میخوردم الان دیگه بیخیالم 

عزیزم  مگه مادرتون کجاست؟  

تو خونه 

من شوفاژم صدا تق تق میده نمیزاره بخابم 

دیشب تا ساعت 6.30 نتونستم بخابم 😢

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
من  میگم گوشیت هووی منه،گفتم  بزودی نابینا میشی  ازبس  توگوشی هستی  منم دس ...

من میگم اونقد که درگیر جواب دادن به چت همه هستی و صبح بخیر شب بخیر میگی   یه بارم به من بگو😏😏

خواهر هم دردیم  من سفره ناهار یا شام رو پهن میکنم صدلش میزنم میگم بیا غذا بخور میگه باشه من میخ ...

😊😊 وای خدا 

اونقد میگم از تو اون گوشی کوفتی دربیا   دخترم میگه بابا اون گوشی کوفتیت زنگ میخوره  بازم رفتی تو اون گوشی کوفتی و ..،

تو خونه  من شوفاژم صدا تق تق میده نمیزاره بخابم  دیشب تا ساعت 6.30 نتونستم بخابم 😢

😂😂 عزیزم فکر کردم تو شهر دیگه ای هستی دلت واسش تنگ شده...برو تو سالن بخواب   

😊😊 وای خدا  اونقد میگم از تو اون گوشی کوفتی دربیا   دخترم میگه بابا اون گوشی کوفتیت زنگ ...

شما هم دختر داری ، منم دخترم پنج سالش وقتی صداش میزنم واسه غذا میگه بابا بعدش میخوره مامان ما بخوریم خداییش اگه این جیگرا نبودن ک زندگی زهر بود واسمون