2777
2789

همسرم ۱۴روز تو خونه قرنطینه بوده کرونا مثبت بوده منم ازش مراقبت میکردم تااینکه از شنبه خودم دچارگرفتگی بینی وگوش شدم وسرم سنگین بود رفتم دکتر بهم سرم زد بهتر شدم ازدیروز وقتی نفس عمیق میکشم سرفه ام میگیره واینکه دوباره رفتم دکتر اکسیژن خون من رو ۹۸  بود هرچی گفتم سی تی اسکن بده یه آزمایش خون داد که نمیدونم برای چیه گفت فعلا سی تی نیاز نیست حالا به نظرتون برم جای دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عحب. خدا انشاالله بهارت کنه. فعلا تو خونه آبلیمو و عسل و تو غذاهات آبلیمو و میوه هایی مثل مرکبات بخو ...

اینقدر مایعات خوردم که همش گلاب به روا توراه سرویسم همش دعا کنید 

آره. البته الان دو هفته ندیدمش. رفته سرکار

چه مدت قرنطینه بود؟ تب هم داشت؟ نمیترسید؟ من پونزده درصد ریه ام درگیر شده پنج روزه دارم دارو استفاده میکنم. پشت کتفام درد میکنه  و میترسم بچه هام بگیرن هرچند من قرنطینه کردم خودمو

چه مدت قرنطینه بود؟ تب هم داشت؟ نمیترسید؟ من پونزده درصد ریه ام درگیر شده پنج روزه دارم دارو استفاده ...

اون دکتر گفت سرکار برو. فقط ماسک بزن. من هم دو هفته ماسک زدم. ببین فقط دو روز اول بد بود