2777
2789

چی بگم مادرت باید همه چیز  ی زیر نظر داشته باشه نزار بالا بگیره تو می بینی این طوری به حرفش گوش کن تا یه آدم خوب سر راهت قرار بگیره

مجردم  😉 ۷۵بودم 🥴🥴وزنم ۵۵ باید بشم(۶۸/۲۰) 🙃(۶۸/۸۵)🙂(۶۸/۳۰) 🙂(۶۷/۶۵)🙂 (۶۶/۶۵)🙂(۶۵/۱۲)🙃(۶۲/۸۵)🙂         🧡🧡👈💙💙💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین چند وقت پیش یکم آرایش کردم در حد رژ بود به مامانم دارم میگم ببین اینو داد و اوار که برو پاکش ک ...

متاسفانه پدر مادرت والدین خوبی نیستن عزیزم اما شما خوشبختانه خوبی در اینده مادر خیلی خوبی میشی فعلا سعی کن انسان موفقی بشی که بتونی فاصله بگیری 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
چی بگم مادرت باید همه چیز  ی زیر نظر داشته باشه نزار بالا بگیره تو می بینی این طوری به حرفش گوش ...

بله تنها امیدم شده خدا

دوران دبیرستان از حالم بردنن مشاور میخواستن خبر بدن من حالم بده اینطوری رفتار نکنید باهاش ولی نذاشتم😭😭

بله تنها امیدم شده خدا دوران دبیرستان از حالم بردنن مشاور میخواستن خبر بدن من حالم بده اینطوری رفتا ...

پس تقسیر خودته تا خودت دوست نداشته باشی تلاشی واسه خودت نکنی همین حال زندگیته

مجردم  😉 ۷۵بودم 🥴🥴وزنم ۵۵ باید بشم(۶۸/۲۰) 🙃(۶۸/۸۵)🙂(۶۸/۳۰) 🙂(۶۷/۶۵)🙂 (۶۶/۶۵)🙂(۶۵/۱۲)🙃(۶۲/۸۵)🙂         🧡🧡👈💙💙💙
پس تقسیر خودته تا خودت دوست نداشته باشی تلاشی واسه خودت نکنی همین حال زندگیته

شما فقط کمی از زندگی منو دیدی پس زود قضاوت نکنید

من دنبال مقصر نیستم

فقط دنبال راه حلی برای آرامشمم

شما فقط کمی از زندگی منو دیدی پس زود قضاوت نکنید من دنبال مقصر نیستم فقط دنبال راه حلی برای آرامشم ...

اگه بودی میزاشتی مشاوره با خانوادت حرف بزنه که به آ رامشی که می خواستی برسی