2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دیشب در موردش تحقیق کردم ولی دیگه چه فایده انقدر کتک خوردم که دارم از درد میمیرم

شما که پدرتو میشناسی امروز و دیروز که با این بزرگوار اشنا نشدی میگرفتی ازش لای انگشتت قایم میکردی الکی لیوان  اب رو میخوردی 

وقتی یک نفر اینقدر بی منطق و بی اعصابه باهاش درگیر نشو 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

انقدر کتک زد منو آروم نشد

رفته تو حال من با داد داشتم حرف میزدم دست خودم نبود دلم پر بود

جایی هم ندارم برم هیچکس هوامو نداره

میگم ای خدا کاش کار بدی کرده بودم اونوقت قبول ولی من چه کار کردم

شما که پدرتو میشناسی امروز و دیروز که با این بزرگوار اشنا نشدی میگرفتی ازش لای انگشتت قایم میکردی ال ...

اخرش همین کار رو کردم ولی زیر زبونم بعد پرتش کردم بیرون اگر بفهمه میکشه منو

اخرش همین کار رو کردم ولی زیر زبونم بعد پرتش کردم بیرون اگر بفهمه میکشه منو

خوب اول اینکارو میکردی خواهر من 

ادم زرنگ خودشو با کمترین خسارت از مهلکه ها نجات میده 

سرکشی وقتی زورت کمتره بیفایدست باید با عقلت بجنگی 

بعدم ایشون دلسوزه فقط به روش خیلی عجیب و غریب!!!!!!

حالام دیگه خودتو ناراحت نکن برویه دوش گرم بگیر یه مسکن بخور بیا یه لیوان شکلات داغ برای خودت درست کن غمتو بشوره ببره و بار بعدی از همون اول بپیچون 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
خوب اول اینکارو میکردی خواهر من  ادم زرنگ خودشو با کمترین خسارت از مهلکه ها نجات میده  ح ...

اخه چرا زور من نمیتونم قبول کنم

الان به خاطر قرص همین عاشورا به خاطر به بستی چنان زد منو که خدا میدونه

آره به خدا این یکیشه اب هویج باید بخوریم یه شب در میون

غصه نخور دیگه؛ 

در ضمن خوشمزه و عالیه که آب هویج.

...برای پیروز😍و احتمال انقراضش😔...                                                                                                  ( دهه شصتی هستم )
اخه چرا زور من نمیتونم قبول کنم الان به خاطر قرص همین عاشورا به خاطر به بستی چنان زد منو که خدا مید ...

خوبه که زیر بار زور نمیری ولی اینجا به دردت نمیخوره به چند دلیل اول طرفت باباته که ادم بدی هم نیست فقط محبتش با چماقه !!!!!

دوم مستقل نیستی وابسته ای از نظر مالی و حالی 

سوم مادرت گناه داره حرص میخوره 

چهارم خودت اعصابت فرسوده میشه پس زیرک باش و جلوی ابن تنش ها رو بگیر و تجربه کسب کن و بعدا در انتخاب همسر خیلی خیلی دقت کن 

خوبه که زیر بار زور نمیری ولی اینجا به دردت نمیخوره به چند دلیل اول طرفت باباته که ادم بدی نیست فقط ...

درسته حرفتون ولی من خوبم باشم کتک میخورم از نظر ادب صفر طبق نظرشون

هم میگن چه خوب و مثبتم ولی نمیدونن از درون نابود

همسر کاش بود میرفتم ولی نمیخوام به خاطر فرار ازدواج کنم