2777
2789
عنوان

فردا عقد دختر جاریمه😑

834 بازدید | 25 پست

چیکار کنم بچه کوچیک دارم زنگ زده که بزرگ میخوام بگیرم همه را دعوت کردم اگه نرم اخلاقش یه جوریه زود قهر میکنن خودم خیلی میترسم چیکار کنم🤕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب قهرکنه

کسی که فرهنگ و شعور نداره بزار قهرکنه

به همسرت بگو جونمون مهمه یا قهرنکردن؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بزار قهر کنه

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

بگو احساس میکنم گلودرد دارم بهتره نیام😶

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق

عزیزم کرونا شوخی بردار نیست واقعا خطرناکه

چند نفر از دوستام گرفتن واقعا دارن زجر میکشن

اونا باید اونقدری شعور داشته باشن که بدونن خیلیا تو این وضعیت جایی نمیرن..اگرم ندارن که همون بهتر قهر کنن

قهر کنه فدای سرت اصلا چه اهمیتی داره؟ با آدم بیشعور رفت و آمد نکنی بهتره 

همسرتم اگر گیر داد بگو میخوای بری تنها برو بعدشم دو هفته خونه نیا برو قرنطینه 

ببین امروز یکی از اقوام نزدیکم بستری شده بخاطر کرونا انقدر عصبی و ناراحتم خدا میدونه 

belfijoon هستم                                                                 

منم عروسی پسرخالمه 

هیچ کدوم نمیریم

خیلی شیک و مجلسی 😐😶

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
بنظرم بری بهتره سعی کن زود برگردی

کرونا به میزان حضور شما توی محیط کار نداره . اصلا شما بگو یک دقیقه اونجا باشه کافیه برای مبتلا شدن 

belfijoon هستم