الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مهم اینه خونه از خودته عزیزم فک کردی چی اونی که بالاشهر میشینه اوکی هست همه چی عزیزم فرهنگ و همه جی از خونس درسته محل زندگی هم بی تاثیر نیست اما من خودمم تو میثم شمالی میشینم ولی ازخونه بیرون نمیام هریدی باشه شوهرم انجام میده ربطی نداره همینکه باخیال راحت شب سرت رو بالیش میزاری بسه حتی تو بیابون عزیزم تاپیکت هم قفل کن عزیزم کسی که وضع مالیش توپه الان میاد اون اونجاچیکاره فلانه روت اثر منفی میزاره مهم اینه تو این شرایط ارامش داری
حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!
با احترام جز پایین شهر حساب میشه اما دلت خوش باشه هرکجای دنیا هم باشی مهم نیست عزیرم
اره پایین شهره میدونم ولی خب پولمون کم بود مجبور بودیم ان شاء الله امسال یه وام برمیداریم یکمم پول جمع میکنیم که ساله بعد بزاریم رو رهنمون یه جایه بهتر بگیریم خونه به امید خدا