2777
2789
عنوان

چهار روز با شوهرم سنگین رفتار میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 40 پست
چرا

خیلی ساده ایم بایه کم نازکشی وقربون صدقه 

وا میدیم

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
برا یه خرده منت کشی کنه بعد آشتی کن

کلا دیگه دلم نمیخواد باهاش حرف بزنم 

دیشب پیشم بود بعد دستم رو صورتم بود گفت چی چرا اینجور سدی احساس میکنم ازم بدت میاد فقط نگاش کردم هیجی نگفتم بعد  خودش گفت میدونم چته و دیگه هیجی نگفت گرفت خوابید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا جاتو جدا میکنی😳😳😳😳😳😳😳😳میدونی این کار چقققدر اسیب میرسونه ب رابطه تون؟؟؟یه مشاوری بود میگفت وحشتناک ترین اتفاق افتاد بازم جاتونو جدا نکنید البته ن فقط اون من خیللللی جاها خوندمش ک نباید جاتو جدا کنی

روله ی کوردم 🙃😍👍
بهش بگو‌ب ی شرط میبخشمت ک بریم همون خیابون جلو همه بلند ازم معذرت خاهی کنی و زانو بزنی، 😂😂وای خیلی ...

خخخخخخ چ حالی بده ولی من بودم عذاب وجدان میگرم ک جلو بقیه اینجوری باهاش رفتار کنم

نکن عزیزم مث من پشیمون میشی تا نازتو میکشه باهاش رابطه برقرار کن نذار هوسشو جای دیگه خالی کنه اونموقع پشیمونی فایده نداره

چون تا یه حدی نازتو میکشه تا خسته نشده اشتی کن

چه ڪردم بــا خودم ڪه مــــرگ و زندگــــی برام فرقی نداره...💔   💔رنجیـــدم ولی خنـــدیدم ڪسی نفهمیــد کہ چقـــدر درد دیدم...💔.💔.💔
واقعا جاتو جدا میکنی😳😳😳😳😳😳😳😳میدونی این کار چقققدر اسیب میرسونه ب رابطه تون؟؟؟یه مشاوری بود م ...

برام سخته این رفتارش وقتی اعصبی میشه همه چی میگه همه کاری انجام میده بعد دودقیقه انگار ن انگار 

اتفاقا خودش میگه ب شدت از اینکه پیشم نخوابی متنفرم و نمیخوام بینمون سرد شه الان اینجور شدمه بعد ای اتفاق 

آفرین خوشمان آمد

دیگه فهمیده یاد گرفته الان که کارش خیلی زشت بوده الان باهاش عادی شو هیچ چی هم از قبل نگو بهش چیزی هم گفت بگو یادم نمیاد یادم رفته😂

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت....چیه تو ایران زندگی میکنی توقع داری همه چی بر وفق مرادت باشه؟😐
چرا انقدر کشش میدیداخه پشیمون شده خب بجای اینکارا تو ارامش باهاش حرف بزن اینطوری ادامه بدی اخرش م ...

اخلاق شوهر منم دقیقا مثل اسی بود

اوایل اشتباهی میکردم ازش عذر خواهی میکردم و ... اونم هی بدتر قیافه میگرفت و...

الان سالهاست هرکاریم که بکنم عذر خواهی نمیکنم، شاکی هم که بشه میگم حالا مگه چی شده؟ کردم که کردم، خوب کردم. تازه یه چیزی هم طلبکار میشم که چقدر غر میزنی و....

خانما دفعه اولش نیست بارها چ تو خونه بودیم چ بیرون وقتی اعصبی میشه  دادشو سر من میزنه واینکه بگم من قبلا ب خاطر ی سری مشکلات افسردگی گرفتم 

با کمک شوهرم خوب شدم یعنی قبل ازدواجم 

الانم مثل همون موقعه ها شدم و شوهرم ب شدت از این میترسه ک دوباره افسردگی نگیرم 

اخلاق شوهر منم دقیقا مثل اسی بود اوایل اشتباهی میکردم ازش عذر خواهی میکردم و ... اونم هی بدتر قیافه ...

آره وقتی اخلاقش این باشه درسته ولی یه وقتایی آدم یه رفتاری ازش سر میزنه که دست خودش نیست درسته که رفتارش خیلی زشت بوده ولی الان چند روزه که داره عذرخواهی می کنه به نظرم اگر اسی کشش بده شوهرش براش عادی میشه و شاید بگه اصلاً خوب کردم

خانما دفعه اولش نیست بارها چ تو خونه بودیم چ بیرون وقتی اعصبی میشه  دادشو سر من میزنه واینکه بگ ...

خوب تو هم همون موقع داد بزن و دعوا کن

هیچ چیز نفرت انگیز تر از کش دادن مشکلات نیست

مثلا یکی از رفتاراش میدونه من از ی چیزی بدم میاد جلو بقیه هی سر همون باهم لج میکنه و مسخره بازی در میاری بعد ک من ناراحت میشم میگه من شوخی کردم