2777
2789
عنوان

چهار روز با شوهرم سنگین رفتار میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 40 پست
خوب تو هم همون موقع داد بزن و دعوا کن هیچ چیز نفرت انگیز تر از کش دادن مشکلات نیست

میشناسمش اگه داد بزنم بدتر میکنه ولی وقتی فقط در حد یک کلمه بگم و دیگه ساکت شم خودش پشیمون میشه 

الانم باهاش قهر قهر نیستم هرکاری هم دلش بخواد انجام میده از اون لحاظ... ولی من دیگه مثل اوایل نیستم 

مثلا هر روز ک بره سر کار ساعتی یکیمون زنگ میزد حال همو میپرسیدم ولی الان اگه بری جای چند ساعت نیاد تا کار مهمی نداشته باشم بهش زنگم نمیزنه فقط پیامک میدم 

یا اینکه شوهرم همش از پنج ساله ک باهمیم فقط میگه عشقم نفسم کلا اسممو صدا نمیزنه مگه جلوی ادم غریبه 

منم همین طور ولی 

بعد این اتفاقا مجبور باشم اسمشو میگم 

مثلا یکی از رفتاراش میدونه من از ی چیزی بدم میاد جلو بقیه هی سر همون باهم لج میکنه و مسخره بازی در م ...

الان یعنی مستقیم ازت عذرخواهی کرده بابت رفتارش؟ یا نه داره غیرمستقیم اینکارو میکنه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما دفعه اولش نیست بارها چ تو خونه بودیم چ بیرون وقتی اعصبی میشه  دادشو سر من میزنه واینکه بگ ...

رو مخش راه نرو😁

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
آره وقتی اخلاقش این باشه درسته ولی یه وقتایی آدم یه رفتاری ازش سر میزنه که دست خودش نیست درسته که رف ...

خوب کردم همون روز اول ک اومدیم خونه بهش ب خوبی گفتم چرا اینجور کردی گفت و تازه طلبکارم بود ازم 

منم دقتی دیدم اینجوره دیگه باهاش حرف نزدم 

الان یعنی مستقیم ازت عذرخواهی کرده بابت رفتارش؟ یا نه داره غیرمستقیم اینکارو میکنه؟ 

اصلا معڋرت خواهی نکرده ولی تو خونه مثل قبل ک انگار اتفاقی نیفتاده هست عشقم نفسم میگه  ـــــ......

ولی من فقط مجبوری نگاش میکنم و جواب میدم اخه چند بار تا حالا بهم گفته اگه خیلی خسته برو طلاق بگیر 

احساس میکنم همه رفتاراش و دوست دارمت الکیه 

رو مخش راه نرو😁

اصلا ادمی نیستم ک بخوام اعصبیش کنم 

مثلا با پدرش بحثش میشه میاد خونه من ب خوبی میرم استقبالش واصلام خبر ندارم بحثی کرده 

خودشو ی جوری میگیره میگم چی شده از چیزی ناراحتی میگه نه ولم کن حوصله ندارم منم دیگه کاری ب کارش ندارم میرم سراغم کارام بعد ی دفعه میگه همش تو اشپز خونه من ادم نیستم میگمش خودت گفتی تنهام بزار میگه  من کی گفتم و شروع میکنه ب گیر دادن تا بحثمون بالا میگیره اخرشم میگه اعصابم پیش فلانی خراب شد واسه همینه 

اصلا معڋرت خواهی نکرده ولی تو خونه مثل قبل ک انگار اتفاقی نیفتاده هست عشقم نفسم میگه  ـــــ.... ...

فکر کنم یکم غد و لجبازه. میدونه که اشتباه کرده و ناراحتی تو از چیه نمیخواد به رو بیاره. همیشه تغییر برای همه خیلی سخته فرق هم نداره زن باشی یا مرد

هروقت دیدی خودت آروم شدی کوتاه بیا و ببخشش. دیگه بعضی وقتها مجبوره آدم بخاطر آرامش خودش بگذره هرچند حق نیست

اصلا ادمی نیستم ک بخوام اعصبیش کنم  مثلا با پدرش بحثش میشه میاد خونه من ب خوبی میرم استقبالش و ...

خوب کلا یکم کوتاه بیا همه مردها همینن هر کدوم یک جور سوهان روحن ورو مخ 😊

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
فکر کنم یکم غد و لجبازه. میدونه که اشتباه کرده و ناراحتی تو از چیه نمیخواد به رو بیاره. همیشه تغییر ...

دقیقا خیلی لج بازه حتی سر غذا خوردنم مثل بچه ها لج بازی میکنه اینم بگم ک شوهرم تو خونه پدریش اصلا مادرش باهاش خوب نبوده و همش باهاش دعوا داشته از خونه بیرون میزده و از بچگی کتک خورده دیگه نمیدونم تاثیر اوناس یا ن چون بعضی وقتا خییییلیییی لج باز میشه فقط با من اینجوری ه

اگه من بگم این راهته میگه نه بعد دقیقا همون لحظه داداش کوچیکمم بگه این راهته میگه اره این راهمه 

خوب کلا یکم کوتاه بیا همه مردها همینن هر کدوم یک جور سوهان روحن ورو مخ 😊

از بس کوتاه اومدم بیشتر اینجور شده وقتی احساس میکنه سرد شدم اگه رفتارم تا دوماه زمان ببره خیلی نازمو میخره ولی اگه بخندم بفهمه بخشیدم دیگه تموم دوباره میشه همون لج باز همیشگی

خخخخخخ چ حالی بده ولی من بودم عذاب وجدان میگرم ک جلو بقیه اینجوری باهاش رفتار کنم

اتفاق براش درس میشه ک دفعه دیگه جلو دیگران کوچیکش نکنه

میگفت ازوقتی همسرم سرم داد زد خانوادشم باهام بد شدن بعدش ک اینکارو کرد مجبور شدن باهام خوب  بشن