2777
2789
عنوان

احساس تنهایی با وجود همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1518 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم از پیامت که با جون و دل نوشتی ولی باور کن من نه حرف پول میزنم تو خونه چون تا حدودی دستم تو جی ...

خب بعد از خواب به جای اینکه بگی مردم از تنهایی برو کنارش دراز بکش باهاش حرفای عاشقانه بزن اینی که میگی مردم از تنهایی خودش یه غر محسوب میشه واینکه قهوه بهش بده خیلی روی انرژی و خاب تاثیر داره 

ممنونم از پیامت که با جون و دل نوشتی ولی باور کن من نه حرف پول میزنم تو خونه چون تا حدودی دستم تو جی ...

ای جانم😅عشقتون پایدار❤

همین جمله ی آخرش توش یه دنیا حرف عاشقانه است😍

شوهر منم از سرکار میاد یه کم که حرف میزنیم میبینم چشماش سنگین شده خودم میرم براش بالش و پتو میارم راحت بگیره بخوابه

ولی اوایل خیلی ناراحت میشدم و گاهی بهش غر میزدم این چه وضعشه

شرایط جوریِ که باید بیشتر درکشون کنیم

ای جانم😅عشقتون پایدار❤ همین جمله ی آخرش توش یه دنیا حرف عاشقانه است😍 شوهر منم از سرکار میاد یه ک ...

از خواب که بیدار شد همسرجان رو با چای یا میوه سرحالش کن☺خودش میشه شروع یه گپ و گفتگوی عالی

بیشتر از ده سال زمان میبره ؟ عمرم تموم شد

.خودت شادتر کن تا ایشونم تغییر کنه ....استقبال پرشور ...بدرقه با بوس .....شوخیهای به موقع .....بعد خوابش عصرونه دلخواهشو ببر و بگو بیاکمی حرف بزنیم گوشی رو بگیر شاید روز اول فقط یه  جمله .....روز دوم بیشتر میشه .......باید موتور اقا روشن بشه . .. از روشای مختلف صمیمیت استفاده کن ...وقتایی مثلا از چیزی ناراحته  یا درگیری داره نیاز به کمک داره  خودتو با حرف زدن بهش نزدیک کن .. با راهنمایی های عاقلانه ای که بهش میکنی تا صمیمیت کلامیتون  بیشتر بشه .... .از چت استفاده کن بذار درحد استیکرم که باشه برات بفرسته البته در حین رانندگی نه نه نه  گفتم چون شاهد تصادف بودم چند روز پیش اقوامم بود .......کم کم اونم چت میکنه چت بهترین حالت  برای حرف زدن تو خونه باز میکنه ...ببین چی دنبال میکنه تو  اخبار  تو روزنامه تو تلویزیون ..البته اطلاعاتم داشته باشی درباره  همون موردا باهاش حرف بزن   

چون بهش وابسته ای سعی کن خودت سرگرم کنی یه مهارت چیزی اموزش ببینی وقتی سزگرم باشی رفتار اونم تو دید نیست

و شاید بعد مدتی زندگی نیاز به یه تنوع داره اونم حجم کاراش زیاد و خسته س 

چون بهش وابسته ای سعی کن خودت سرگرم کنی یه مهارت چیزی اموزش ببینی وقتی سزگرم باشی رفتار اونم تو دید ...

درسته اما من هم حجم کارام زیاده دوست دارم حداقل روزی دو ساعت باهاش باشم و کیف کنم از حضورش

درسته اما من هم حجم کارام زیاده دوست دارم حداقل روزی دو ساعت باهاش باشم و کیف کنم از حضورش

تاپیک دیگه ت خوندم ما اداما همیشه واسه درست کردن چیزی اشتباه ترین راه میریم

برو پیش یه مشاور ازش مشورت بگیر در مورد مشکلات خودت همسرت حرف بزن خصوصیات اخلاق هر دو بگو راحل منطقی بهت بده..