2777
2789
عنوان

احساس تنهایی با وجود همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1518 بازدید | 39 پست
میدونم منم بعضی وقتا شبها تنهام مثل دیشب

ابجی گل خودتوناراحت نکن به خداوجودشون یه نعمته همین که سایشون بالاسرمون هستن شکرکنیم.اونابه خاطررفاه وارامش مازحمت میکشن وکارمیکنن.ماهم بایدناشکری نکنیم.تواین زمونه گرگ های زیادی کمین کردن ادموبی صاحب ببینن وباابروش بازی کنن.همین که ابرومون جمع شده ومردی بالاسرمونه کافیه ارایش کن وخوش باش وقتی تنهایی نواربذاربرقص من اینجوریم

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

همسر منم همینه ینی رو اعصابمه این حرکت ینی چی اخه از ساعت ۴ بخوابی تا فردا صبح:/ یا خودتو بخواب بزنی موقع شامم روانی میشم تا بلند بشه:/همون سرکاره بهتره، بعد از سرکارش برام کلیپ میفرسته و چت میکنه منم میخوام دیگه جواب ندم:/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم اول از همه باید از این رفتار همسرت دلگیر نشی و بدونی خستگی و گرونی و ....باعث میشه همسرت میل به خواب داشته باشه ...اون به تو ظاهرا توجهی نداره چون اصلا تو ذهنش نمیاد که باید چیکار کنه فکر میکنه همینکه کار میکنه و زندگیرو مدیریت میکنه ینی محبتش رو به تو نشون داده برای اینکه شوهرت یاد بگیره باید تو بهش یاد بدی ...وقتی میاد از بیرون براش چایی بریز با یه چیزی کنارش مثل شکلات یا خوراکی مورد علاقش بعدم بشین کنارش و موهاشو نوازش کن و دست بکش روی سرش واصلا و اصلا حرفی از پول و گلایه و اینا نزن حرفای مثبت بزن بهش نگو نخاب وقتی خواست بخابه خودت پتو بنداز روش و قبلش ببوسش وقتی این محبتارو ازت ببینه ازت انگیزه میگیره و ...اینو بدون که این زنه که مسئولیت محبت و عق ورزی رو توخونه داره و بااین کار مرد رو تشویق به محبت کردن میکنه همونطور که مرد وظیفه ی تامین معاش رو داره زن هم وظیفه تامین عشق رو داره 

چیکار کردی بهتر شده؟

ب مرور زمان بهتر شده نمیدونم من کاری کردم یا خودش بیشتر دوست داره ،،،،ولی اوایل دق مرگ میشدم از دست کم حرفیش سوتو کور بودن خونه و خوابای زیادش روزای تعطیل،،،البته خیلیم بهش میگفتم ک دوست دارم باشی تو جمعمون اصلا زندگی بی تو مزه نمیده ببین الان ک باهامونی حالم خوبه بچه ها دوست دارن بابا شونو ببین و ....... اینقد همیشه گفتم تا ی کم بهتره حالا

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست

همه ی این کارا متقابلا به خودت برمیگرده پس نگو منم احتیاج به محبت دارم چون اگه احتیاج داری باید براش تلاش کنی و این وظیفه توئه که به همسرت یاد بدی با رفتارات ...اصلا غر نزن توی خونه به هردلیلی و خودت با کارای کوچیک مثل بغل کردن شوهرت و استقبال و بدرقه کردنش یه زندگیت روح بده بازم تاکید میکنم این وظیفه به عهده ی زنه ...

اتفاقا هم سر کار میرم هم درس میخونم هم اهل پژوهشم وقتی همسرم خونه میاد دوس دارم یه ساعتی استراحت کنه ...

میتونی بهش فکر نکنی راحت تری چون درگیری ذهنی  و کاری داری دنبال شادی هستی باید با مدل رفتاری همسرت یکی بشی که زمان  میبره ودرست میشه

سلام عزیزم اول از همه باید از این رفتار همسرت دلگیر نشی و بدونی خستگی و گرونی و ....باعث میشه همسرت ...

ممنونم از پیامت که با جون و دل نوشتی ولی باور کن من نه حرف پول میزنم تو خونه چون تا حدودی دستم تو جیب خودمه و همه حرفهایی که میگی میکنم اون موقع که خوابید و بیدار شد میگم خسته شدم از تنهایی یه کم بلند شو میگه باور کن انگار آرامش گرفتم خوابم برد😐😑

ابجی گل خودتوناراحت نکن به خداوجودشون یه نعمته همین که سایشون بالاسرمون هستن شکرکنیم.اونابه خاطررفاه ...

دم شما گرم خییلی عالی بود همسر واااااقعا وجودش نعمته زندگی با همسر عزیزمو با هیچی عوض نمیکنم

خدای بزرگ خودت ضامن خوشبختیم باش❤
دم شما گرم خییلی عالی بود همسر واااااقعا وجودش نعمته زندگی با همسر عزیزمو با هیچی عوض نمیکنم

دمت گرم ابجی الهی شماهم تااخرعمرخوشبخت کناراقات زندگی کنی😍💋

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔