2777
2789
عنوان

کسی بوده که کرونا گرفته باشه و همراه با بچه تو خونه 😯

| مشاهده متن کامل بحث + 3119 بازدید | 47 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر هم رفتی .خیلی میترسم دکتر برم

ببین دکتر نرو الکی شلوغش میکنن مرتب مایعات یعنی لسوان پشت لیوان اب لیمو عسل و اب ولرم،دمنوش زنجیبل دارچین.پونه و اویشن،اب میوه طبیعی،لیمو ترش ،قرص جوشان ویتامین سی ،سوپ مرغ و حتما بلدرچین بگیر خیلی گرم و مقوی تخم گشینیز عالیه واسه عفونت کندرم همینطور مرتیب اینارو بخور جاهای خالیشم اب بخور روزی ۲۰ دفعه برو ادرار کن همش میاد بیرون بخور پیاز و شلغم یعنی از صبح که بلند میشی یه سره بخودت برس و استراحت کن استرسم اصلا نداشته باش سه روز اول خیلی مهم که نفوذش زیاد نشه اگه کرونا باشه اینکارارو بکنی سری بلند میشی وینامین سی قرص جوشان دوتا دوتا بخور بعد که بهتر شدی یه دونه اب لیمو ترش پرتغال لیمو شیرینم بگیر هپه رو باهم بخور اب هویج اب سیب زرد،دارو دکتر فقط ازریتمایسین میده 

ببین دکتر نرو الکی شلوغش میکنن مرتب مایعات یعنی لسوان پشت لیوان اب لیمو عسل و اب ولرم،دمنوش زنجیبل د ...

ممنون عزیزم .آزیترو مایسین  دو شبه میخورم 

ممنون عزیزم .آزیترو مایسین  دو شبه میخورم

اصلا نگران نباش فقط خیلی بهخودت برس هرچیم‌میخوری به بقیه اعضا خانواده عینا بده 

ما هرکی دور ورمون گرفت همینجوری خوب شد گوجه فرنگی سیر پیاز فلفه دلمه فراموش نکن اینا سرشاز از ویتامین و انتی بیوتیکن خام خام با غذا بخور

ویتامین سی نوع خاصی بگیریم چه تهداد مصرف کنیم

قرص جوشان بگیر خارجشو 

دوسه شب اول دوتا دوتا بخور بریز تواب 

بعدش که سبکتر شدی یه دونه منعی نداره به اون شکل 

یه بستشو تموم کن تا اخرش دیگه بعدشم چند شب یه بار بخور 

اصلا نگران نباش فقط خیلی بهخودت برس هرچیم‌میخوری به بقیه اعضا خانواده عینا بده  ما هرکی دور ور ...

عزیزم قیمت آزمایش ته حلق نمیدونی چقد شوهرم علائم کروناداره تست خون داد منفی بود گفت اگه بدن درد داشتو بهترنشد بیا آزمایش ته حلق بده اینم میگه هزینش زیاده نمیره بده دوتا بچه کوچیک دارم

گرنباشد چیزکی مردم بازم زر میزنن😁😁😁😂😂😂😂من مادر دوجنگجو هستم فعلا همینو داشته باشید تا بعد.... خانم ها خیلی دوست دارم پیجمو دنبال کنید دوستام همه میخندن ومسخرم میکنن که تو فالوئرات کمه خواهشا اگه میشه پیج منو دنبال کنین خوشحال میشم paria76606 ممنون میشم دنبالم کنین😘😘😘
ازادش انگار ۶۰۰ اینا بوداخرین بارکه شنیدم

بابیمه چی ما بیمه تامین اجتماعی داریم

گرنباشد چیزکی مردم بازم زر میزنن😁😁😁😂😂😂😂من مادر دوجنگجو هستم فعلا همینو داشته باشید تا بعد.... خانم ها خیلی دوست دارم پیجمو دنبال کنید دوستام همه میخندن ومسخرم میکنن که تو فالوئرات کمه خواهشا اگه میشه پیج منو دنبال کنین خوشحال میشم paria76606 ممنون میشم دنبالم کنین😘😘😘