کسی هست که کرونا گرفته باشه و همزمان بچه تو خونه داشته باشه .چه کارهایی انجام دادید که بچه تون یا دیگر اعضا خانواده درگیر نشدن .خیلی میترسم .علایم کرونا رو دارم .از امشب ماسک زدم .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین دکتر نرو الکی شلوغش میکنن مرتب مایعات یعنی لسوان پشت لیوان اب لیمو عسل و اب ولرم،دمنوش زنجیبل دارچین.پونه و اویشن،اب میوه طبیعی،لیمو ترش ،قرص جوشان ویتامین سی ،سوپ مرغ و حتما بلدرچین بگیر خیلی گرم و مقوی تخم گشینیز عالیه واسه عفونت کندرم همینطور مرتیب اینارو بخور جاهای خالیشم اب بخور روزی ۲۰ دفعه برو ادرار کن همش میاد بیرون بخور پیاز و شلغم یعنی از صبح که بلند میشی یه سره بخودت برس و استراحت کن استرسم اصلا نداشته باش سه روز اول خیلی مهم که نفوذش زیاد نشه اگه کرونا باشه اینکارارو بکنی سری بلند میشی وینامین سی قرص جوشان دوتا دوتا بخور بعد که بهتر شدی یه دونه اب لیمو ترش پرتغال لیمو شیرینم بگیر هپه رو باهم بخور اب هویج اب سیب زرد،دارو دکتر فقط ازریتمایسین میده