2777
2789
عنوان

محتاجم به دعاهاتون

99 بازدید | 28 پست

پسرم تازه ۲سالش شده دو هفته هست ک ببخشید اسهال و استفراغ شدید .گرفته و از امشب هم تب کرده و هیچی نمیتونه بخوره حتی آب میخوره بالا میاره، دو سه تا دکتر بردم کلی آزمایش و سنوگرافی و گفتند خداروشکر هیچ مشکلی نیس توی آزمایش هاش و سالمه و یه مقدار دارو دادن بچه خیلی داره زجر میکشه انقد توی این دوهفته ضعیف و لاغر شده ک وزن یه نوزاد رو کرده و شده ۷ کیلو .. ازتون خواهش میکنم هرچند تا ک میتونید براش صلوات بگید اصلن حالش خوب نیست جلو چشام داره پر پر میشه منم دارم دیوونه میشم خواهش میکنم از ته دلتون از خدا بخوابید زودتر حالش رو خوب کنه 😭😭😭😭😭😭😭😔😔😔 

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا به سلامتی عزیزم خوب میشه 

ممنون

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰
انشالله که به زودی خوب بشه آب سیب بگیر بهش بده اول خیلی کم بده مثلا ته استکان بعد برسونش به یه است ...

اصلن نمیتونه چیزی بخوره ن آب ن غذا به معده نرسیده بالا میاره، 

پنج تا صلوات فرستادم برات

من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
راست میگید یا شوخی 

به نظر شما کجای حرفم شوخی داشت من خودم باردارم و الان باید در حال استراحت باشم ولی حال بچه انقد بده ک جون نداره تکون بخوره تا الان ده بار حالش بهم خورده 

خیلی حواست باشه بچه بدنش بی آب نشه ببر دکتر اگه لازمه سرم بزنه هر روز .تو بچه های کم سن بی اب شدن بد ...

قصد دارم ساعت ۶ببرم دکتر بیمارستان سرم بزنم ولی هم از کرونا میترسم هم این ک خودش هم وای نمیسته حالمم داغونه هی میگه آب و تا بهش حتی ته استکان آب میدم همونم بالا میاره 

ببر  پیش یک فوق تخصص کودک

بردم همین امشب ولی خیلی داره لحظه به لحظه داغون تر میشه نمیدونم چیکارکنم

پنج تا صلوات فرستادم برات

ممنون