2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزمممممم 

چی بگم آخه

اگه یه روحانی عالم و دل پاک میشناسی بگو برات استخاره بگیره تا خیالت راحت باشه

ولی من خودم قبلا چن بار اینترنتی استخاره گرفتم و مث تو شک کردم چون شدیدا نهی کرده بود و من فک میکردم خوبه

بعد به یه روحانی معتبرم گفتم ک برام گرفت بعد اونم گفت اصلا اسمشم نیارم

بعدا متوجه شدم خوب شده بیخیالش شدم

وای عزیزمممممم  چی بگم آخه اگه یه روحانی عالم و دل پاک میشناسی بگو برات استخاره بگیره تا خیال ...

خدایا انقدر دلم شکسته است انقدر خسته ام فردام امتحان دارم گریه میکنم درس میخونم خدایا هیچکسو عین من خار نکن خدایا شکرت باز😢خواهش میکنم برام دعام کن یه سرپناه پیداکنم تا کارهای انتقالی دانشگاهم جور بشه😔

خدایا انقدر دلم شکسته است انقدر خسته ام فردام امتحان دارم گریه میکنم درس میخونم خدایا هیچکسو عین من ...

خدا خار نمیکنه عزیزم اگ اشتباهی مرتکب شدی که توبه کن و بعد اینکه پاک شدی سرتو بگیر بالا خدا خودش دستتو میگیره میکشه بالا

اگرم که بیگناهی بازم سرتو بگیر بالا به خود خدا توکل کن که گهی پشت به زین گهی زین به پشت همیشه اینجوری نمیمونه بیقراری نکن یه روز میرسه به این روزا میخندی

فقط ناامید نشو

به خدا شعار نمیدم من خودم به چشم دیدم که چطور همه چی زیرورو میشه

خدا خار نمیکنه عزیزم اگ اشتباهی مرتکب شدی که توبه کن و بعد اینکه پاک شدی سرتو بگیر بالا خدا خودش دست ...

دفعه قبلی از خدا خواستم نجاتم بده گفتم خدایا منو ب خاطر گناهایی که نمیذارن دعام بیاد بالا منو ببخشه که یک روزنشده اومدم اینجا نجات پیدا کردم اینجا خیلی میترسم😢😢😢

دفعه قبلی از خدا خواستم نجاتم بده گفتم خدایا منو ب خاطر گناهایی که نمیذارن دعام بیاد بالا منو ببخشه ...

ای وای از شرایط اونجا میترسی؟ اگه برات خطرناکه یه کاری بکن حتما.. 

به خدا خودش کمکت میکنه فقط توبه کن و ازش بخواه

ای وای از شرایط اونجا میترسی؟ اگه برات خطرناکه یه کاری بکن حتما..  به خدا خودش کمکت میکنه فقط ...

اخه توبه دقیقا از چه گناهی😟؟ شوهر کردم دوماهه ی شهر دیگست من تو شهر خودمون بابام پرتم کرده بیرون فوق العاده شقی و حریصه و ناموس سرش نیس الان منه بدبخت چ خاکی برسرم بریزم این خونه چفت و بست نداره اصلا😭😭😭

اخه توبه دقیقا از چه گناهی😟؟ شوهر کردم دوماهه ی شهر دیگست من تو شهر خودمون بابام پرتم کرده بیرون فو ...

خب عزیز من گفتی به خاطر گناهم منم اونو گفتم وگرنه قضاوتت نکردم

شوهرت نمیتونه ببره پیش خودش؟

خب عزیز من گفتی به خاطر گناهم منم اونو گفتم وگرنه قضاوتت نکردم شوهرت نمیتونه ببره پیش خودش؟

اون دعا رو برای گناهای احتمالی عجیب خوندم😢دانشجو ام نمیتونم وسط ترم انتقالی بگیرم😢اون بیچارم اسیر منه😢

اون دعا رو برای گناهای احتمالی عجیب خوندم😢دانشجو ام نمیتونم وسط ترم انتقالی بگیرم😢اون بیچارم اسیر ...

مگه الان دانشگاه بازه عزیزم؟ من خودمم دانشجوام تو شهر دیگه ولی الان خونم و خوابگاه و دانشگاه بسته اس

دانشگاتون اگ خوابگاه داره شرایط رو بگی قبول نمیکنن بری خوابگاه دانشگاه؟یا مثلا کمکی بکنن؟ اکثرا تو دانشگاها هستن کسایی ک مشکلات دانشجوهارو حل میکنن؟

مگه الان دانشگاه بازه عزیزم؟ من خودمم دانشجوام تو شهر دیگه ولی الان خونم و خوابگاه و دانشگاه بسته اس ...

من پزشکی میخونم تو بیمارستانم... ی بار گفتم خیلی بیچارم خوابگاه بدید گفتن بومی نیسی نمیدیم هی گفتم خیلی وضعم خرابه امنیت جونی ندارم گفتن میبریم حالا بررسی کنیم😞حالام که اینجوری یهویی شبی .... وای خدایا...

من پزشکی میخونم تو بیمارستانم... ی بار گفتم خیلی بیچارم خوابگاه بدید گفتن بومی نیسی نمیدیم هی گفتم خ ...

ایشالا بیشتر پیگیری کن تا یه فرجی میشه

خانم دکتر برو بشین درستو بخون نگران نباش خدارو چه دیدی شاید تا طلوع آفتاب مشکلتو خدا حل کرد 

ایشالا بیشتر پیگیری کن تا یه فرجی میشه خانم دکتر برو بشین درستو بخون نگران نباش خدارو چه دیدی شاید ...

دارم میخونم اشکمم میریزیم هجوم خون رو توقفسه سینم حس میکنم خیلی ناراحتم😔خییییلی دلم شکسته است ممنونم از همراهیت😔❤

دارم میخونم اشکمم میریزیم هجوم خون رو توقفسه سینم حس میکنم خیلی ناراحتم😔خییییلی دلم شکسته است ممنون ...

دلم گرفت برات ❤

پاشو دو رکعت نماز بخون تا آروم بشی به قلبت فشار میاد الان خدایی نکرده بعد بشین درستو بخون و نگران نباش