2777
2789
عنوان

بوتاکس لطفا کمک

1419 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من یک هفته پیش برای اولین بار بوتاکس کردم.الان قسمت تاج ابروم اومده پایین انگار اخموام شوهرم میگه چقدر جذبه دار شدی،خط اخمم صاف شده ها،ولی تاج ابروم اومده پایین انگار به چشمم نزدیکتر شده،لطفا دوستانی که تجربه دارین بیاین بگین درست میشه یا همینجوریه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب وقتی پیشانی رو بتاکس میکنن همینطور میشه مخصوصا اگه دم ابروت رو کمی بالا برده باشه دکتر...چون عضله فلج میشه خودشو مینداره پایین..به مرور که بتاکست میره به حالت اول برمیگردی

خوب وقتی پیشانی رو بتاکس میکنن همینطور میشه مخصوصا اگه دم ابروت رو کمی بالا برده باشه دکتر...چون عضل ...

وای ای کاش انجام نمیدادم حس بدیه،راه دیگه ای بجز بوتاکس هست که اگر اثرش رفت بجای بوتاکس انجام بدم؟

نمیدونم برای بعضیا اینطوری میشه فکر کنم سریهای بعد بزنی خوب میشه دفعه اول اینطوره

انشالله که درست بشه،چون صورتمو مزو کرده راضیم،دکتر خوبیه ولی بوتاکسمو نه،باید برم ازش بپرسم

وای ای کاش انجام نمیدادم حس بدیه،راه دیگه ای بجز بوتاکس هست که اگر اثرش رفت بجای بوتاکس انجام بدم؟

برای باز شدن چروک پیشانی و خط اخم فقط بتاکس هست راه دیگه ایی نیست..مهم نیست بتاکسها بیخود شدن دو ماه دیگه اثرش میره

بله وقتی تزریق خوب صورت نگیره این حالا بوجود می اد

هیچوقت اجازه ندید بالای ابروتون رو بوتاکس بزنن باعث افتادگی پلک می شه 

اگه دکترت حرفه ای باشه نقاطی از پیشونی رو تزریق انجام می ده که بعد از چند روز خود به خود ابروت به سمت بالا کشیده می شه

یا امام رضا