2777
2789
عنوان

بوتاکس لطفا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1419 بازدید | 20 پست
هیچوقت اجازه ندید بالای ابروتون رو بوتاکس بزنن باعث افتادگی پلک می شه  اگه دکترت حرفه ای باشه ...

من پلکم نیفتاده،قسمت تاج ابروم اومده پایین،یکی از دوستان درست گفت چون عضله ول میکنه تاج ابرو به چشم نزدیک میشه

من پلکم نیفتاده،قسمت تاج ابروم اومده پایین،یکی از دوستان درست گفت چون عضله ول میکنه تاج ابرو به چشم ...

ولی می دونم اگه تزریق درست باشه نباید این اتفاق بیفته

یا امام رضا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ای کاش انجام نمیدادم حس بدیه،راه دیگه ای بجز بوتاکس هست که اگر اثرش رفت بجای بوتاکس انجام بدم؟

سلام شما خوب شدید بوتاکس چقدر در صورت شما ماندگاری داشت خاهش میکنم کمکم کنید

سلام من تزریق بوتاکس در کلینیک شی لیزر در سعادت اباد ❤️ پیش خانوم دکتر میترا کاوئی انجام دادم واقعا راضی بودم ماندگاریشم خوب بود از برند خوبی هم استفاده کرد شمارش 02126654500 اسم سایت هم شی لیزر بود . نمونه کار هاشون داخل سایتشون هم هست ❤️