بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منظورشون از این ک چهل روز هیچ جانری ینی جای خاصی نری از مزار اینا رد نشو ک رو بچه چله میفته مثلا مجلس ختم نباید بری وازاین حرفا. وگرنه با ماشین برو دور بزن ایرادی نداره
عزیز الان دکترا هم میگن تا یکی دو ماه بیرون نبرید چون آلاینده ها و ...توی هوا هست یا توی محیط هست براش بد و خطرناکه
از نظر سیستم ایمنی مناسب نی ببری بیرون
خودت برو دور بزن بچه رو بسپر به مادری خواهری ...
قدم نو رسیده هم مبارک باشه 😍
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1
من نوزادم چند روزه بود رفتیم باغمون کنار مزار است یعنی چی میشه ؟؟چله میفته یعنی چی عزیزم ؟
من خیلی نمیدونم چله افتادن دقیقا ینی چی .فقط میدونم سنگینه بچه همش مریض میشه .گریه میکنه.کارا اونجور ک دلت میخاد پیش نمیره برای بچه .معلممون تعریف میکرد میگف بچم تازه چن روز بود ب دنیا اومده بود پدرشوهرم فوت کرد با بچه رفتم ختم نگو رو بچم چله افتاده همش گریه میکرد مریض بود. میگ بردم پیش ی دعانویس چله بری کرد براش خوب شد