2777
2789
عنوان

خانوما خیلی فوری لطفا بیاین

131 بازدید | 8 پست

خانومی هفته پنجم با رداریه تازه فهمیده مشکل قلبی داره و دکترا گفتن نباید باردار بشه... حالا مونده چیکار کنه سر زایمان اولش قرار بود لوله بست کنه بخاطر مشکلش ولی انجام نشد الانم دوباره بارداره ولی مونده چیکار کنه سقط کنه بخاطر بیماریش یا نه کمک لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش عزیز یکی از اشناها پلاکت خونش پایین بود دکترا گفته بودن حامله نشی چون مرگته ولی حامله شد دکترا جوابش کردن وقت زایمان هم ک شد بدون هیچ مشکلی زایمان کرد الان بچش دو سالشه درحالی ک بهش گفته بودن با حامله شدن مرگتو میخری اما حامله شد هیچ اشکالی نداره توکلت را بر خداوند بزرگ و بخشنده کن

گلی‌بودم‌درباغ‌زندگاني🌹پرپرشدم‌درایام‌جواني🌹گلی‌بودم‌نه‌وقت‌چیدنم‌بود🌹جوان‌بودم‌نه‌وقت‌مردنم‌بود🌹
نگران نباش عزیز یکی از اشناها پلاکت خونش پایین بود دکترا گفته بودن حامله نشی چون مرگته ولی حامله شد ...

حالا بگید پلاکت خون چ ربطی ب مشکل قلبی داره ولی از من نصیحت ب شما هیچی نمیشه توکل ب خدا کن

گلی‌بودم‌درباغ‌زندگاني🌹پرپرشدم‌درایام‌جواني🌹گلی‌بودم‌نه‌وقت‌چیدنم‌بود🌹جوان‌بودم‌نه‌وقت‌مردنم‌بود🌹
نگران نباش عزیز یکی از اشناها پلاکت خونش پایین بود دکترا گفته بودن حامله نشی چون مرگته ولی حامله شد ...

تو بارداری اولش خیلی اذیت شد واقعن سخت بود براشمن خودم دیدم بعد زایمانشم مجبور شد کیصه صفراشو عمل کنه یکسال پیش تقریبا الانم مونده نمیدونه چیکار کنن آره نوبت گرفته بره پیش دکتر ببینه چی میشه سر اون بچه بخاطر قلبش مجبور شد یکماه زودتر زایمان کنه