2777
2789
شما بلوچی؟ از روی فامیلیت میگما

ن عزبز من بلوچ نیستم اما مذهبم سنیه 

گلی‌بودم‌درباغ‌زندگاني🌹پرپرشدم‌درایام‌جواني🌹گلی‌بودم‌نه‌وقت‌چیدنم‌بود🌹جوان‌بودم‌نه‌وقت‌مردنم‌بود🌹
ن عزبز من بلوچ نیستم اما مذهبم سنیه 

... عزیز

گلی‌بودم‌درباغ‌زندگاني🌹پرپرشدم‌درایام‌جواني🌹گلی‌بودم‌نه‌وقت‌چیدنم‌بود🌹جوان‌بودم‌نه‌وقت‌مردنم‌بود🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی الان اگه من بگم مرحوم رو کجا کشتن باورت نمیشه

جاش که مهم نیست

روانی جماعت همه جا هست

حالا توی دل امریکا باشه!

چند روز پیش پیج دکتر هلاکویی یک خانمی تماس گرفته بودن بنده‌ی خدا ساکن امریکا

پسرش ۴ روز بعد تولد ۲۰ سالگیش بود 

گنگ‌های اونجا اومده بودن بچه‌شو کشته بودن به چه وضعی!‌

مادر بدبخت زنگ زده بود میگفت نمیتونم گریه کنم میخوام بمیرم اصن نابود شده بود 

خدا لعنتشون کنه هرکی انقدر وحشی و پست هست که میتونه انسان بکشه

ماهرخ هستم 
جاش که مهم نیست روانی جماعت همه جا هست حالا توی دل امریکا باشه! چند روز پیش پیج دکتر هلاکویی یک خ ...

مرحوم رو تو زابل فلکه شهرداری ینی دو قدم مونده به بازار کشتن جایی ک فقط شلوغی بوده و ماشین ها رد میشدن و این همه مغازه بوده یکی به دادش نرسیده

مرحوم رو تو زابل فلکه شهرداری ینی دو قدم مونده به بازار کشتن جایی ک فقط شلوغی بوده و ماشین ها رد میش ...

الان تو همین گوگلی که انلاینی سرچ کن پهلوان دهم تو شهرستان زابل چه نقطه ای از شهره ینی تو شهره تو بازار شهیدش کردن

اخه واقعا متاسفام برای همچین جامعه ای که برای یک انسانی ک خداوند افریده بگن ترسناک واقعا مای تاسف دا ...

واااییییی بخدا به این بنده خدای مرحوم نگفتم ترسناک 😢😢 منظورم به ماجرایی بود که 18 تا چاقو زدن 😢😢😢 دلم کباب شد 😢😢😢

ط گر گناه من شوی ، توبه نمیکنم ز تو ، جام لبت نوشم و باز گناه کنم...
واااییییی بخدا به این بنده خدای مرحوم نگفتم ترسناک 😢😢 منظورم به ماجرایی بود که 18 تا چاقو زدن 😢😢 ...

ببخشبد پس من اشتباه قضاوت کردم

مرحوم برادرم هستن😢😢

ببخشبد پس من اشتباه قضاوت کردم مرحوم برادرم هستن😢😢

برادرته؟؟؟؟

من شیعه هستم اما شیعه و سنی برادرن ولی خواهر عزیزم سنگدلی دین نمیشناسه

خدارحمتش کنه

براش فاتحه میفرستم

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم 
ببخشبد پس من اشتباه قضاوت کردم مرحوم برادرم هستن😢😢

این قاتلا خیلی شرورن پدرشون چند سال پیش یکیو کشته بوده خود قاتلا هم دایی هاشونو کشتن 

برادرته؟؟؟؟ من شیعه هستم اما شیعه و سنی برادرن ولی خواهر عزیزم سنگدلی دین نمیشناسه خدارحمتش کنه ب ...

ای خواهر شیعه و سنی چ فرقی داره مهم خدا شناسیه این قاتلا وقتی با شیعه های محترم میشینن میگن ما شیعه هستیم وقتی با سنی های محترم میشینن میگن ما سنی هستیم اسم هر دوتا دین رو بد کردن یکیشون دوتا از دایی هاشو کشته یکی شون دو تا از عمو هاشو کشته یکی شوهر خالشو کشته معلوم نی اینا چی هستن ک انقدر میکشن و میرن خواهرشون با یه پسره فرار کرده رفته کلا این خانواده قاتلا پیچیده هس

ای خواهر شیعه و سنی چ فرقی داره مهم خدا شناسیه این قاتلا وقتی با شیعه های محترم میشینن میگن ما شیعه ...

متاسفم واقعا

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم 
متاسفم واقعا

ابحی داداشم نامزد داشت 😢 

بعد داداشم چت بار دست ب خودکشی زدم اما حیف ک نمیمیرم  

ابحی داداشم نامزد داشت 😢  بعد داداشم چت بار دست ب خودکشی زدم اما حیف ک نمیمیرم   ...

چندوقته این اتفاق افتاده؟

چندوقته این اتفاق افتاده؟

دو ماه و ۱۸ یا ۲۳ روزه