2777
2789
چهره‌اش ترسناک

کاربر محترم چه چهره ی ترسناکی دارن که ما نمیبینیم این حرفتون باعث ناراحتی خیلیا میشه لطفا قبل از تایپ کردن هر حرفی در فضای مجازی بسنجید باعث ناراحتی دیگران نشود

گلی‌بودم‌درباغ‌زندگاني🌹پرپرشدم‌درایام‌جواني🌹گلی‌بودم‌نه‌وقت‌چیدنم‌بود🌹جوان‌بودم‌نه‌وقت‌مردنم‌بود🌹
.  قاتل های کثیف الهی تیکه تیکه بشن

خدا از دهنت بشوم عزیزم😢

گلی‌بودم‌درباغ‌زندگاني🌹پرپرشدم‌درایام‌جواني🌹گلی‌بودم‌نه‌وقت‌چیدنم‌بود🌹جوان‌بودم‌نه‌وقت‌مردنم‌بود🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا گرفتنشون یا فرار کردن 😡😡😡😡😡

میگم ک رضا و اکبر رو رفتن مجتبی و حبیب فرار کردن

رضا و اکبر رو گرفتن

دیگم نمیشه پیداشون کرد که  شناسنامه ندارن حتما قاچاقیم اومده بودن .؟

💝ای ایران ای مرز پر گوهر،ای خاکت سرچشمه هنر .دور از تو اندیشه بدان .پاینده مانی و جاودان💐
کاربر محترم چه چهره ی ترسناکی دارن که ما نمیبینیم این حرفتون باعث ناراحتی خیلیا میشه لطفا قبل از تای ...

من خودم مال اون منطقه هستم! ناراحتی نداره خب

چهره‌شون به سبک اون منطقه‌ست البته نه همه‌شون بیشتر شهرای مرزیش اونجوری تیپ میزنن

ماهرخ هستم 
ای وای من 😢😢 چقدر ترسناک  خدایا خودت ظهور کن چقدر آدما نسبت به همدیگه بی رحم شدن ...

اخه واقعا متاسفام برای همچین جامعه ای که برای یک انسانی ک خداوند افریده بگن ترسناک واقعا مای تاسف داره دل شکستگی داره  

من خودم مال اون منطقه هستم! ناراحتی نداره خب چهره‌شون به سبک اون منطقه‌ست البته نه همه‌شون بیشتر شه ...

به سبک کدوم منطقه؟

کلا اون منطقه ها خیلی ادم میکشن و ترسناک هستن 

ما وقتی اونجا بودیم یادمه دبیرستانی بودم دوره ریگی بود انقدر می ترسیدم بخدا 

بین شیعه و اهل تسنن خیلی فوق‌العاده اختلاف هست بعضی وقتا باهم دعوایی میشن. البته الان خیلی خیلی خوب شده. 

ماهرخ هستم 
کلا اون منطقه ها خیلی ادم میکشن و ترسناک هستن 

منظورتون زابل هست؟؟

منظورتون زابل هست؟؟

نه اطراف و مرز منظورش هست

سمت زاهدان و زابل امن همیشه

اشرار معمولاً‌ توی جاده ها هستن کمین میکنن

با مرزای اطراف سیستان و سمت بلوچستان 

الان باز خیلی بهتر شده

دبیرستانی که بودم من خیلی افتضاح بود هر روز یکی رو میکشتن

هر مسئولی میومد ترورش میکردن کلاً‌ الانم شهرستانم میگم از سیستان و بلوچستانم می‌گرخن اولش  

ماهرخ هستم 
نه اطراف و مرز منظورش هست سمت زاهدان و زابل امن همیشه اشرار معمولاً‌ توی جاده ها هستن کمین میکنن ...

یعنی الان اگه من بگم مرحوم رو کجا کشتن باورت نمیشه

این عکسی که گذاشتم مال اون پسریه که کشته شده ن مال قاتل