2777
2789

شهید ارش نورزهی در شهرستان زابل به دست چهار نفر از شیعیان افغانستان که چند سال در زابل مهاجر بوده‌اند به قتل رسید این موضوع برمیگردد به دو ماه پیش وقتی پسر میخواهد از خانه خارج شود قاتل‌های بی‌رحم و ظالم که سنشان از ۱۸ سال تا ۴۰ سال جریان داشته است به مرحوم ۱۸ چاقو میزند دو تا از چاقو ها به قلب پسر خورده بوده و در شناسایی پزشک قانونی برخورد عمدی بوده است با اعترافات رضا اچکزهی فرزند میرعلی و اکبر تاجیک فرزند میرعلی انها ۴ روز در کمین بوده اند تا پسر از خانه خارج شود و قسط کشتن او را داشته اند این پسر چه گناهی کرده بود اخه تو جمع فامیلی  بودن وقتی پس  با بقیه سلام کرده با اون هم سلام کرده فقط گفته بود سلام و قاتل جواب سلامش رو نداده بود بعدش مرحوم گفته علیک سلام برای اینکه تو جمع فامیلی خجالت کشیده بوده جواب سلام خودش را داده ک پسرک اشغال گفته بوده تو ب من سلام میدی   بعد از دوماه اومده پسر رو دم درشون با چاقو کشته لطفا یه خدابیامرزی بدین یه فاتحه بخونید ممنونم  

گلی‌بودم‌درباغ‌زندگاني🌹پرپرشدم‌درایام‌جواني🌹گلی‌بودم‌نه‌وقت‌چیدنم‌بود🌹جوان‌بودم‌نه‌وقت‌مردنم‌بود🌹

اللهم عجل الولیک الفرج 

به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روحش قرین در ارامش راهش روشن خدا به مادرش صبر بده 🤲

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊