2777
2789

یه ماه پیش که رفته بودیم آزمایش، متوجه شدم باردار نمیشم بخاطر یه مشکلی مگه اینکه یه عملی کنم که هزینه اش خیلی بالاست و میدونم پدرم از پسش بر نمیاد. 

نامزدم توان مالیش رو داره. هم دیگه رو هم خیلی دوست داریم و البته افسر نیروی هوایی هم هست. بعد یک ماه کلنجار با خودم که بذارم برم یا نه بهش گفتم قضیه رو. ناراحت شد اما گفت اشکالی نداره و چون دوستم داره حاضره برای همیشه حتی اگه عمل جواب نده پیشم بمونه. گفتش به خانوادش نگم چون خواهرش دخترعموش رو براش میخواست اما خودش منو میخواد. میگه ممکنه بعدا مجبورم کنن ازت جدا شم و دوست نداره اینجوری بشه😔

از طرفی میگم خانوادش باید در جریان باشن اما از یه طرف هم میگم ممکنه بینمون رو بهم بزنن😭

واقعا خیلی بهش وابسته شدم سخته که بخوام جدا بشم. به نظرتون چیکار کنم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لازم نیس خانوادش بدونن خودش بدونه کافیه 

وقتی یه تهرانی بهم میگه شهرستانی! از ته دل آرزو میکنم پاسپورت تهرانی داشته باشم باهاش به 250 کشور دنیا بدون ویزا سفر کنم 😐👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

این جمله که ممکنه منو مجبور کنن دختر عمومو بگیرم یه جوری نیست؟

مگه پا رو خرخرش میزارن؟

شما که اصلا نگو ولی اگه یجوری فهمیدن شدهرت میخواد اینطوری وایسه جلوشون؟

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

به اونا مربوط نیست شاید اصلا شما بچه نخواین یا حامله شدی

من وکالت زندگی ام را به⁦❤️⁩خدا⁦❤️⁩داده ام چرا که خدای من بهترین وکیل است، وطبق ماده ۶۶۷ق.م وکیل بایدمصلحت موکل خود را به بهترین شکل مراعات کند.