2777
2789
عنوان

به نظرتون ماجرا رو به خانواده نامزدم بگم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این جمله که ممکنه منو مجبور کنن دختر عمومو بگیرم یه جوری نیست؟ مگه پا رو خرخرش میزارن؟  شما ک ...

این قضیه یه جورایی خانوادگیه. خانوادشون نظامی هستن اکثرا توی خود خانواده ازدواج کردن

نه اون که خیلی حواسش جمعه 

پس نگو ،راز دار هم باشید شما دوتا قراره باهم زندگی کنید ب دیگران ارتباطی نداره،انشالله حامله هم میشی مشکلی پیش نمیاد

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔

انشالله كه باردار ميشي 

به خانوادش كاري ندارم

ولي حواستو جمع كن بهت دروغ و دري وري نگه و بعدا بزار بره يا يكيو بياره برات

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

تو خیلی نادون بودی که گفتی

یکم سیاست هم داشته باشی بد نیست

حالاشما از کجا میدنی ک حامله نمیشی

خدارو چ دیدی شاید باردار شدی....

بعد اینکه میتونستی بعد از ازدواج درمان کنی

چون طاهرا گفتی توان مالی داره همسرت

بتطرم خیلی کار سخت و اشتباهی کردی گفتی

شاید نامزدت رهات کنه

دکترا تو نامزدی به من گفتن احتمال حاملگیم کمه به صورت طبیعی.فعلا که اون احتمال کمشون پنج سالشه.یعنی خدا زد تو دهن همشون

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..