2777
2789
عنوان

به نظرتون ماجرا رو به خانواده نامزدم بگم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 87 پست
پس بنظر شما هم همسرم درست گفته؟ 

بله همسرتون از رو عقل داره این حرفو میزنه ولی شما داری احساسیش میکنی شما خودتو بزار جای همسرت اگه این مشکلو داشت میرفتی ب خانوادت میگفتی نه پس تصمیم الکی نگیر زندگیتو نابود نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم خب ، چون خانوادش سنتی هستن و میگن ازدواج فامیلی بهتره 

عزیزم استقلال مالی و شخصیتی خیلی مهمه تو ازدواج،بیشتر ازدواجها بخاطر خانواده ها و عدم استقلال طرفه که بعدها مشکل دار میشه،بنظرم یه کم رو این ویژگی شخصیتیش زوم کن

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
خدا کنه برای منم بشه 

منم به همسرم گفتم همون موقع .خندید گفت دکترا حرف چرت زیاد میزنن.اون بالایی هرچی بخاد میشه.یعنی امیدش تو زندگی حرف نداره .شما هم ان شا الله مشکلی نداری

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
عزیزم استقلال مالی و شخصیتی خیلی مهمه تو ازدواج،بیشتر ازدواجها بخاطر خانواده ها و عدم استقلال طرفه ک ...

استقلال مالی رو داره اما از نظر شخصیتی کلا خیلی با خانواش جوره، حتی اون اوایل یکی از دختر عمه هاش که باهام دوست شده بود بهم گفت که اولین باره اینجوری جلوی خانوادش محکم می ایسته و تصمیم خودشو میگیره

عزیزم نگفته مجبورم ب کاری کنن نامزدشون گفته خواهرم دوس داشته با دختر عموم ازدواج کنم ولی من تو رو ان ...

درسته عزیزم،حرفتونو قبول دارم،اما یه جایی از متن نوشتن که دوس نداره بعدا بخاطر این قضیه مجبورم کنن ازت جدا بشم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

خواهری ها ممنونم که راهنماییم کردین، الآن که بیشتر به حرفاتون فکر میکنم میبینم راست میگید و واقعا شاید چون خودش قبول کرده لازم نیست خانوادش بدونن. خداروشکر که نی نی سایت کمک کرده آدم انقدر آبجی دلسوز داشته باشه😍

درسته عزیزم،حرفتونو قبول دارم،اما یه جایی از متن نوشتن که دوس نداره بعدا بخاطر این قضیه مجبورم کنن ا ...

خوب ببین من تقریبا عقد ک بودم فهمیدم کمر همسرم مشکل داره یعنی همه میدونستن و میگفتن با عمل خوب میشه 

وقتی رفت پیش دکتر بهش گفت نمیتونم عمل کنیم  با عمل ممکنه قطع نخاع بشی همسرم اسرار ک باید خانوادت بفهمن ولی من نزاشتم و همین حرفای ک این اقا ب اسی زده رو زدم گفتم دوس داری بعد تو مجبورم کنن با کس دیگه ای ازدواج کنم وقتی این حرفا رو زدم اروم شد ب هیچکسی هم نگفتیم